Tüfekteki Gravür Kitabı Tanıtım Ve İmza Günü Yapıldı

Tüfekteki Gravür Kitabı Tanıtım Ve İmza Günü Yapıldı

29 Ekim 2017 Pazar 16:23
Tüfekteki Gravür Kitabı Tanıtım Ve İmza Günü Yapıldı

Hüseyin Baba tarafından kaleme alınan ‘Tüfekteki Gravür’ kitabın tanıtımı ve imza günü yapıldı.

Bahçeşehir Koleji Alanya yerleşkesinde Hüseyin Baba tarafından kaleme alınan ‘Tüfekteki Gravür’ imza günü etkinliğine Antalya Millet vekili İbrahim Aydın, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Altso Başkanı Mehmet Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Siyasi İlçe Başkanları ve bir çok davetli katıldı.

Düzenlenen Kokteylin ardından konferans salonunda devam eden programda Hüseyin Baba “Tüfekteki Gravür” adını taşıyan kitabını tanıttı. Baba Kitabında 1944 yılından buyana Alanyanın o dönemlerdeki yaşantısını, insanların yaşam şeklini, geçmiş yıllarda sevginin, saygının, paylaşımın ve dürüstlüğün yaşandığı Alanya’yı kaleme aldığını ifade ederken çocukluk yıllarının da başlayan ve şimdiki zamana kadar süregelen avcılık ve dağcılık merakına kitabında yer verdiğini söyledi.

Hüseyin baba daha sonra “Tüfeğimdeki Gravür” kitabını katılımcılar için tek tek imzaladı.

“Tüfeğimdeki Gravür” kitabından gelen tüm gelir, Alanya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlandı.

Son Güncelleme: 29.10.2017 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81