Tanrıseven, 21. Gündem Evi'nde

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Kent Konseyi 21. Gündem Evi'ni ziyaret ederek Konsey üyeleri ile tanıştı.

Tanrıseven, 21. Gündem Evi'nde

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Kent Konseyi 21. Gündem Evi'ni ziyaret ederek Konsey üyeleri ile tanıştı.

05 Aralık 2014 Cuma 10:53
Tanrıseven, 21. Gündem Evi'nde
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Kent Konseyi Evi'ni ziyaret ederek Konseyin çalışma grubu başkanları ve konsey üyeleriyle tanıştı. Dün saat 15.00'da gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Tanrıseven üyeler ile tek tek tokalaştı. Daha sonra ziyaretin amacıyla ilgili konuşan Kaymakam Tanrıseven, "Alanya Kent Konseyi'nin önemli bir fonksiyonu var. Alanya'da kent konseyinin de oldukça aktif bir konsey olduğunu söyleyebiliriz. Üyelerimizle tanışmak istedik. Çünkü onların gayet güzel çalışmaları var. İnşallah önümüzde ki dönemde de bu çalışmalar devam eder, bizlerde imkanlarımız dahilinde Kent konseyimizle her zaman bir arada olup çalışmalarını desteklemek isteriz. Sonuçta yapacağınız çalışmalar hepimizin ve Alanya'ya hizmet noktasında birleşiyor.  Daha iyi bir Alanya demek, burada ki turizmciden, inşaatçıya  ve bütün kesimlere kadar herkesin  faydalanacağı bir Alanya demektir" dedi. 
 
TANRISEVEN'E RESİM TABLOSU HEDİYE EDİLDİ
Tanrıseven'in ardından konuşan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ise, " Sizlerin bilgisine ve desteğinize ihtiyacımız var. Her zaman da yanımızda olduğunuzu da biliyoruz. Bundan sonra ki süreçte de sık sık da beraber olacağımızı ümit ediyorum. Çalışmalarımıza sizlerin desteği ile yön veriyoruz. Buraya kadar geldiğiniz ve bizimle tanıştığınız için teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Çalışma grubu başkanları kendilerini tanıttılar. Daha sonra Kaymakam Tanrıseven'e ziyaret anısına Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan tarafından resim tablosu hediye edildi. Kaymakam Tanrıseven ayrıca Çalışma grubu başkanlarının sorunlarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı olacağını söyledi.   
 
Son Güncelleme: 05.12.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81