Su sporları için gittiler

Kaymakam Tanrıseven, ALTSO Başkanı Şahin ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ile buluşarak yeni turizm sezonunu konuştu.

Su sporları için gittiler

Kaymakam Tanrıseven, ALTSO Başkanı Şahin ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ile buluşarak yeni turizm sezonunu konuştu.

13 Şubat 2015 Cuma 22:53
Su sporları için gittiler
 
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ile buluşarak yeni turizm sezonunu konuştular.Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Genel Sekreter Yardımcısı ve üst düzey bürokratlarla Antalya’da buluşarak bir toplantı yaptı. Yapılan toplantının Alanya adına oldukça faydalı geçtiğini vurgulayan Kaymakam Tanrıseven “Genel Sekterimiz ve üst düzey yöneticilerimizle yaklaşan turizm sezonu öncesinde Alanya’daki sahiller, su sporları ve turizme dair meseleleri konuştuk. Yürüttüğümüz projeler, yeni sezon hazırlıkları ve yeni sezona dair faaliyetler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Yeni turizm sezonu işbirliği içinde herhangi bir aksaklık olmadan geçecek” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ise Alanya Kaymakamlığı ile işbirliği içinde çalışacaklarını ve kendilerine gelecek her türlü teklife destek vereceklerini ifade etti.Toplantının Alanya adına oldukça verimli geçtiğini söyleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Kaymakamlık ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin Alanya turizmi için yapacağı her türlü çalışmaya destek vereceklerini vurguladı.
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Antalya’da yapılan toplantının 2015 turizm sezonu için oldukça verimli geçtiği söyleminde birleştiler.
 
Son Güncelleme: 13.02.2015 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81