Sektörler Alanya'da buluşacak

Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF) 27 Şubat–1 Mart 2015 tarihleri arasında AFT Fuarcılık tarafından Alanya Park-Kestel fuar alanında düzenlenecek.

Sektörler Alanya'da buluşacak

Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF) 27 Şubat–1 Mart 2015 tarihleri arasında AFT Fuarcılık tarafından Alanya Park-Kestel fuar alanında düzenlenecek.

25 Şubat 2015 Çarşamba 10:42
Sektörler Alanya'da buluşacak
Bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan ALODİF, ziyaretçi yoğunluğunun üst seviyelere ulaşması adına katılımcı firmalarla da yapılan değerlendirmelerle tanıtım çalışmaları ve etkinliklerle de desteklenecek. Fuar öncesi son hazırlıklarını yapan katılımcı firmalar fuara özel kampanya ve indirimlerle sezon öncesi ziyaretçilere ürün ve hizmetlerini sunacak.
TANITIM SOSYAL MEDYADA
Alanya’da düzenlenen fuarların tanıtımının sosyal medya üzerinden de yapılması ve bu yolla daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla facebook’ta “Alanya Fuarları” sayfası açıldı. Bu sayfa üzerinden fuarla ilgili gelişmeler, katılımcı firmaların paylaşımları ile daha çok kişiye ulaşılmış olacak.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DESTEKLİYOR
Sektörel dernek ve kurumlardan;  Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ALKOD (Alanya Çevre Koruma Derneği), ALBİAD (Alanya Birleşik İş Adamları Derneği), AGC (Alanya Gazeteciler Cemiyeti), ATYD (Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanları Derneği), OSMED (Otel Satın Alma Müdürleri Derneği), HOTED (Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği) fuarda yer alarak ve üyelerine fuarın duyurusunu yaparak destek veriyor.
DAVETİYELER İNTERNETTEN VERİLİYOR
Alanya genelinde başta otel, restoran, turizm sektörü firmaları ve diğer tüm mesleki kurum ve işletmelere davetiye gönderilmiş olup, www.aftfuarcilik.com adresinden alınacak ücretsiz online davetiye ile de fuar ziyaret edilebilecek. Fuar 27-28 Şubat tarihlerinde 11.00-19.00, kapanış günü olan 1 Mart tarihinde ise 11.00-18.00 arasında ziyarete açık olacak.
“ALANYA İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER”
Fuarın Alanya’ya önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, yeni pazarların oluşması, iş dünyasında yeni ilişkilerin kurulmasıyla ticari potansiyelin arttırılması, kış aylarında bölgeye hareketlilik kazandırılması ve işletmelerin ürün tedariki konusunda aynı noktada kıyaslama yapabilmeleri açısından fuarın Alanya için önemli bir değer olduğunu vurguladı. Sili, Alanya, Manavgat ve Gazipaşa olmak üzere turizme bağlı olan ve geleceğini turizmle şekillendirecek olan bölge işletmelerinin mutlaka fuarda yer alması gerektiğinin altını çizerek, “Tüm bölge turizmcilerini ALODİF’e davet ediyorum” dedi.
 
Son Güncelleme: 25.02.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81