Şehit Nazilli dualarla anıldı

Alanya'da 2 yıl önce Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel Harekat polisi Coşkun Nazilli için mevlit okutuldu.

Şehit Nazilli dualarla anıldı

Alanya'da 2 yıl önce Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel Harekat polisi Coşkun Nazilli için mevlit okutuldu.

30 Mart 2018 Cuma 20:45
Şehit Nazilli  dualarla anıldı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 27 Mart 2016 tarihinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan özel harekât polisi Coşkun Nazilli için Alanya Garnizon Şehitliği’nde mevlit programı düzenlendi. Programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yanı sıra STK temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda hemşerisi katıldı. Programda şehit Nazilli ve burada bulunan tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu. Mevlidin sonunda şehidin abisi Mustafa Nazilli ile ailesi katılımcılara teşekkür etti. 

GELİN DAMATTA MEVLİDE KATILDI
Öte yandan dün akşam evlenen Tuğba Dalmış & Hasan Bülbül çifti de düğün öncesinde fotoğraf çekimini yarıda bırakarak Şehit Coşkun Nazilli’nin 2. Yıl mevlidine katılıp mezarı başında dua etti. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81