Saniye saniye bildirdi

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, hafta sonu Alanya'da meydana gelen fırtına ve sağanak yağış nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili görevlilerden aldığı bilgileri sosyal medya hesabı Facebook'tan anında yayınladı.

Saniye saniye bildirdi

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, hafta sonu Alanya'da meydana gelen fırtına ve sağanak yağış nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili görevlilerden aldığı bilgileri sosyal medya hesabı Facebook'tan anında yayınladı.

26 Ekim 2014 Pazar 22:29
 Saniye saniye bildirdi
 
Kaymakam Hasan Tanrıseven, fırtına ve şiddetli yağış nedeniyle bölgede yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili görevlilerden aldığı bilgileri sosyal medya üzerinden vatandaşlarla paylaştı. Tanrıseven, AKEDAŞ ve kamu yöneticilerinden aldığı bilgileri vatandaşlarla paylaştı. Tanrıseven, "Batı Alanya tarafındaki aşırı yağış, fırtınadan dolayı bazı enerji nakil hatlarına yıldırım düştü. Okurcalar tarafında arıza ekibi çalışıyor. Alanya'yı besleyen hatlara yıldırım düşmesi tehlikesi nedeniyle kısa bir süre kesinti olan bölgeler var. Arıza ekipleri çalışmalarını yapıyor. Hava muhalefeti nedeniyle ekipler 24 saat vardiyalı olarak çalışacak" dedi. 
"JANDARMA VE EMNİYET GÜÇLERİ GÖREV BAŞINDA"
Tanrıseven, "Jandarma ve emniyet güçlerimizde görev başında. Trafiğe kapalı yol yok. (15.40) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri de İlçe Müdürümüz Mehmet Rüzgâr başta olmak üzere tam kadro arazide tespitte. Muhtarlarla da görüşüldü. Tarımsal arazilerde ciddi bir hasar yok. (17.08) Çatıdan çanak anten düşmesi sonucu bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Allah rahmet etsin. AFAD İl Müdürümüzle görüştüm. Bu gece de şiddetli fırtına bekleniyor. Ekiplerimiz olası bir durumda müdahaleye hazır. (18.50) Tel kopmasından ya da çatıdan düşen malzemelerden dolayı kısmi enerji kesintisi sorunu var. AKEDAŞ'ın 12 ekibi işbaşında. Arızalar kısa sürede giderilmeye çalışılıyor. (19.25) Yeni başlayan yağmur ve fırtına nedeniyle Alanya Merkezde elektrik verilmeyen yer yok. Mahmutlar TEİAŞ TM 154 kV hatlarda enerji olmadığından bazı yerlere enerji verilmedi. Alternatif beslemelerle giderilmeye çalışıldı. (05.35)Mahmutlardaki bir otelin kendi arızası nedeniyle gece 04.00'ten beri enerjisiz bölgeler ve Demirtaş bölgelerine enerji verildi. Küçük abone arızası dışında büyük arıza bulunmuyor. Tosmur Mahallesi'nde 400 KVA trafo yanmış, değiştiriliyor. Oba gölde Yüksek gerilim arızası var, çalışmalar sürüyor. (13.10)" dedi. Kaymakam Hasan Tanrıseven'in sosyal medya üzerinden yaptığı dakika dakika bildirimler yüzlerce kişi tarafından takip edildi.
 
Son Güncelleme: 26.10.2014 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81