Ramazanda arttı

Ramazan Ayı ile birlikte Alanya'da yaşayan yerli vatandaşlar temel gıda maddelerinin pahalı olmasından dert yandılar.

Ramazanda arttı

Ramazan Ayı ile birlikte Alanya'da yaşayan yerli vatandaşlar temel gıda maddelerinin pahalı olmasından dert yandılar.

10 Temmuz 2014 Perşembe 09:41
 Ramazanda arttı
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Alanya'da yaşayan vatandaşlar temel gıdalarda fiyatların oldukça pahalı olmasından dert yandı. Vatandaşlar Ramazan ayında bazı ürünlerin fiyatlarında artışlar meydana geldiğini söylerken bazı vatandaşlar ise "Alanya turistik bir bölge bu tip fiyat artışlarının olması normal" dedi. 
Ayhan Yıldırım 
Bir Tüketici olarak fiyatları uygun buluyorum, ancak kuru bakla gillerin pahalı olduğunu düşünüyorum, bununla birlikte sebze ürünlerinin fiyatları gayet iyiye gidiyor.
Yıldırım Kıpık 
Bence fiyatlar çok yüksek. Tabiki bunda Yaz mevsiminin gelmesinin de, Ramazan Ayı'nın da etkisi vardır. Aynı zamanda fiyatların yüksek olmasında hasat zamanına etkili özellikle meyve sebzelerin fiyatları çok yüksek.
Turan Hatioğlu 
Tabiki Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte bazı ürünlerin fiyatlarında artış var. Özellikle Et ürünleri olmakla birlikte meyve ve sebzelerde pahalı. Ramazan Ayı'nın gelmesi tabiki buna büyük etken oluyor. Çünkü Ramazan Ayı Sahtekarların Dincilerin Ayı.
Arda Dişli:
Fiyatlarların pahalı olduğunu düşünüyorum. Bu herzaman olan bir durum Ramazan Ayı'nın gelmesiyle herhangi bir alakası yoktur. Özellikle fiyatlar standart değil, Birbirleriyle uyuşmuyor örneğin bir ürünün etiketindeki fiyat başka kasaya gidiyorsun farklı oluyor.
İsmail Demir 
Ben fiyatları çok iyi buluyorum, Ramazanla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben fiyatlardan gayet menmunum.
Mehmet Sarı:
Fiyatlar genel olarak zaten çok pahalı ki bunların yarıdan fazlasını vergi olarak veriyoruz. Bu durumun Ramazan Ayı'nın gelmesiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hatta Ramazanda fiyatlarda iniş olduğunu düşünüyorum.
Osman Çınar
Genel olarak fiyatların yazın pahalı kışın ucuz olduğunu düşünüyorum, genelde düzen böyle. Ramazanla alakalı bir durum değil, bu sebeplerden dolayı Ramazan Ayı'nı kötülemeye çalışmasınlar. Ramazan Ayı bizim sevgi, saygı ve birlikteliğimizi kuvvetlendiren bir aydır.
Osman Özgür
Ben Ramazan Ayı'nın gelmesiyle herşeye zam geldiğini düşünüyorum. Bunu gerek gıda maddelerinde olsun, gerekse diğer tüketim maddelerinde de görüyoruz. Zaten Türk Milleti fırsatçı herşeyden faydalanmaya çalışıyor.
Oğuzhan Kaya
Bence genel olarak fiyatlar toptan marketlerde ucuz esnaflarda pahalı oluyor. Ramazan Ayı'nın gelmesiyle bu durumun hiçbir alakası yoktur.
Zaten turistlik bir bölge olduğumuz için Ramazan Ayı'nın gerektiği gibi yaşadığımızı düşünmüyorum. Yani genel olarak fiyatlar hep böyleydi.
Cihat İşbilir
Ben tüketici bir vatandaş olarak, fiyatların şehrimize göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Turistik bir şehir olduğumuz için bu durum normaldir. Ben fiyatlardan gayet memnunum.
Aykut Gevher
Genel olarak fiyatlar, küçük esnaflarda daha pahalı olduğunu düşünüyorum. Bunun Ramazan Ayı ile bir alakası yoktur bence. Ben fiyatlardan gayet memnunum.
Nazmi Turan
Fiyatların pahalı olduğunu düşünüyorum. Tabiki bunun Ramazan ayı'yla bir alakası yoktur. Genel olarak bu durum böyleydi. 
Mehmet Gülen
Genel olarak fiyatları pahalı buluyorum. Ama Ramazanla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tabiki bu Ay da fiyatların artmasında büyük bir etken oluyor. Çünkü bu Ay da fırsatçılar ortaya çıkıyor. 
Erdoğan Engilek: 
Ben genel olarak fiyatları pahalı buluyorum. Bu durum hep böyleydi, ama tabiki Ramazan Ayı da etken oluyor.
İsmail Akdeniz
Fiyatlar bana göre çok pahalı, bunun bu ayla hiçbir alakası yoktur. Sonuçta turizm bölgesinde yaşıyoruz bu durum hep böyleydi. Bu durumdan hiç memnun değiliz.
Yaşar Şahbaz
Fiyatlar genel olarak çok pahalı. Özellikle küçük esnaflarımız gün geçtikçe herşeye zam geliyor bizde bu durumdan hiç memmun kalmıyoruz. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz.
- Şems ZEYBEK
 
Son Güncelleme: 10.07.2014 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81