Ömer Kozan misafirlerini ağırladı

Ömer Kozan misafirlerini ağırladı

08 Kasım 2017 Çarşamba 23:01
Ömer Kozan misafirlerini ağırladı
Kıtır Pastanesi sahibi Ömer Kozan, Alanya’ya gelen misafirlerini ağırladı. Misafirleri ile Saray Mahallesi, Stat Caddesi, Özel Alanya Anadolu Hastanesi karşısında bulunan Kıtır'da buluşan Kozan, hem Alanya'nın yöresel lezzetlerini ikram etti hem de uzun süre sohbet ederek hasret giderdi. İlk olarak İzmir Cumhuriyet Savcısı Haydar Seyfi ile buluşan Kozan, daha sonra eşi Sema Kozan ile birlikte İzmir Cumhuriyet Savcısı Erdem Işık ve eşi Hakim Jale Ceylan Işık’ı ağırladı. Daha önce 4 yıl Alanya’da görev yapan ve Haziran ayında İzmir’e tayini çıkan Işık çifti ilçede hasret giderdiler. 
Kozan, Antalya eski Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Kuddusi Müftüoğlu ile de Kıtır’da bir araya geldi. 
Öte yandan Ömer Kozan, Kuddusi Müftoğlu ile birlikte daha önce Alanya’da görev yapan İstanbul Beykoz Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sarıkaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 
 
Son Güncelleme: 08.11.2017 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81