Mutluluk Okulu ilk mezunlarını verdi

Türkiye'de ilk kez Alanya'da gerçekleştirilen Mutluluk Okulu Projesi ilk mezunlarını verdi. Kaymakam Özdemir, etkinliğe katılan ailelere sertifikalarını takdim etti.

Mutluluk Okulu ilk mezunlarını verdi

Türkiye'de ilk kez Alanya'da gerçekleştirilen Mutluluk Okulu Projesi ilk mezunlarını verdi. Kaymakam Özdemir, etkinliğe katılan ailelere sertifikalarını takdim etti.

28 Mart 2014 Cuma 23:49
Mutluluk Okulu ilk   mezunlarını verdi
Alanya El Üstünde Kimin Eli Var Platformu öncülüğünde, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) ortak çalışmasıyla yürütülen Mutluluk Okulu projesine katılan aileler sertifikalarını aldı. Türkiye'de ilk olarak Alanya'da başlatılan bu proje, Gardenia Otel'de 4 etaptan oluşan eğitimler neticesinde tamamlandı. Projenin son bölümünde, Hemşire Meryem Sarıaltın 'Evlilikte Cinsel Hayat' ve Avukat Emine Ak Tan ise, 'Evlilikte Hukuki Kavramlar' konulu söyleşiler gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından kısa bi açıklamada bulunan El Üstünde Kimin Eli Var Kadınlar Platformu kurucusu ve Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in eşi Ayşe Özdemir, bu proje ile Alanya'daki boşanma oranını ve boşanmanın aile üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacında olduklarını belirtti. Özdemir, "Sağlıklı evliliklerin kurulması ve evliliğin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesini sağlamak amacıyla uygulamış olduğumuz Mutluluk Okulumuz ilk mezunlarını veriyor. Etkinliğimiz Nisan ayında da devam edecektir. Bunun için ailelerimizin, belde/belediye evlendirme daireleri ve Alanya SYDV'ye kayıt yaptırması gerekmektedir. Ayrıca, Mutluluk Okulu Projesi adına açılan Facebook sayfasından da kayıt yaptırılabilir" dedi. Konuşmaların ardından Kaymakam Özdemir, ailelere sertifikalarını takdim etti. 
 
Son Güncelleme: 29.03.2014 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81