Mustafa Toklu resmen aday adayı

Alanya Belediye Başkan Adaylığı için 7 yıl sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu bugün resmen adaylık başvurusunu yaptı.

Mustafa Toklu resmen aday adayı

Alanya Belediye Başkan Adaylığı için 7 yıl sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu bugün resmen adaylık başvurusunu yaptı.

23 Kasım 2023 Perşembe 10:42
Mustafa Toklu resmen aday adayı

2024 idari ve mahalli seçimler için siyasi partilerde aday adaylığı süreçleri devam ediyor. Ak Parti’nin seçim takviminde aday adaylığı süresi bugün sona eriyor.

Alanya’da parti tabanının sevgi ve saygısını kazanarak yaklaşık yedi yıl İlçe Başkanlığı görevi sürdüren Mimar Mustafa Toklu bugün aday adaylığı başvurusunu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yaptı.
AK Parti tabanının desteği ve Genel Merkez’in oluruyla aday adaylığı başvurusunu yapan Toklu, parti tabanında heyecan oluşturdu.

Mustafa Toklu, aday adaylığı başvurusundan önce, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin İlçe Başkanlarıyla tek tek görüşerek adaylık başvurusunu yapacağını bizzat iletti. Toklu’dan gelen bu siyasi nezaketin tüm ilçe başkanları tarafından takdirle karşılandığı iletildi.


Cumhur İttifakı’nın devamının her şeyden önce olduğunu ifade eden Toklu, “31 Mart Mahalli ve İdareler Seçimleri için süreç resmen başladı. Alanya’mıza, bölgemize yeni bir Alanya vizyonunu getirmek için yaptığımız istişarelerin ardından başvurumuzu yaptık. Genel merkezimizin vereceği karara saygılıyız” dedi.

“Yerel seçimler öncesinde halkımız, parti tabanımız ve parti büyüklerimiz ile yaptığımız çok yönlü istişareler sonrası davasına gönülden bağlı olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden kutlu bir yolculuğa çıkmış bulunmaktayım” diyen Toklu, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde Alanya’mıza hizmet etme gayesiyle yola çıktım. Alanya’mıza, partimize ve Cumhur İttifakı’na hayırlara vesile olmasını dileyerek, destek ve dualarını esirgemeyen gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Şehrimiz için hayallerimizi gerçekleştirmek adına Yeni Bir Alanya sevdası ile yola çıktık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81