Minik öğrencilerden Yücel'e teşekkür

Alanya Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Minik öğrencilerden Yücel'e teşekkür

Alanya Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

05 Nisan 2017 Çarşamba 21:31
Minik öğrencilerden  Yücel'e teşekkür
Ziyaretin adını “Farkındayız, Minnettarız” projesi koyan 19 öğrenci, Başkan Yücel’e olan sevgilerini kalp şeklindeki küçük pankartlara ve karanfil demetlerinin içine yazdılar.
“FARKINDAYIZ, MİNNETTARIZ”
Teşekkür ziyaretlerinin adını “Farkındayız, Minnettarız” koyan Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu’nun minik öğrencileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e okulları için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Öğrenciler, pankartların üzerine yazdıkları sloganları okudular. Yücel’e olan sevgilerini farklı şekillerde gösteren öğrencilerden biri sınıf adına hazırlanan mektubu okurken, bir diğeri ise saz çaldı. Okumayı yeni öğrenen minik konuklarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Yücel, öğrencilerin yazdığı cümleler karşısında da duygulu anlar yaşadı.
Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine ziyaretleri için teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Okumak herkesin hakkı. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda okuması, daha sağlıklı okul bahçelerinde oynaması için Belediye olarak okullara desteğimiz devam edecek. Eğitim yatırımlarımızı tüm yatırımların üstünde görüyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 05.04.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81