MHP'de Aydoğan sevinci

MHP’ye katılma kararı alan ALTSO eski Başkanı ve Goldcity Turizm Kompleks Sahibi Kerim Aydoğan, dün büyük bir törenle parti rozetini taktı.

MHP'de Aydoğan sevinci

MHP’ye katılma kararı alan ALTSO eski Başkanı ve Goldcity Turizm Kompleks Sahibi Kerim Aydoğan, dün büyük bir törenle parti rozetini taktı.

12 Şubat 2014 Çarşamba 03:28
MHP'de Aydoğan sevinci
 Aydoğan’ın rozetini MHP Antalya BŞB Başkan Adayı Kemal Çelik takarken, İlçe Başkanı Uyar, Aydoğan’ın gelişi ile hem partinin hem de Alanya’nın güçlendiğini söyledi. Aydoğan ile MHP Alanya Adayı Yücel ile değişim hareketi yakaladıklarını ve projeleri gerçekleştirmek için MHP’ye geldiğini ve meclise yönelik bir talepte bulunduğunu söyledi.
MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e dün güçlü bir destek geldi. Geçen hafta MHP’ye katılma kararı alan ALTSO eski Başkanı ve Goldcity Turizm Kompleks Sahibi Kerim Aydoğan, dün MHP’nin yönetim kurulu toplantısında parti rozetini taktı. Aydoğan’ın partiye katılım törenine MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, İl Başkanı Osman Çetin, İlçe Başkanı Cafer Uyar ve partililer katıldılar. Aydoğan’ın yanı sıra Mahmutlar’da Ak Parti’den MHP’ye katılma kararı alan Garip Kodal da toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Uyar, Aydoğan’ın MHP’ye katılmasının Alanya için çok güzel bir gelişme olduğunu söyledi. Aydoğan’ın değerli bir işadamı ve Alanya sevdalısı olduğunu söyleyen Uyar,  “Sayın Kerim Aydoğan Başkanımız, ALTSO Başkanı iken ekibi ile birlikte Alanya’ya hizmet etme sevdası ile dolu olan bilgi, birikim anlayışını önümüzde süreçte MHP saflarında hizmet etme yönünde kullanacak” dedi. 
‘AYDOĞAN HİÇ SİYASİ AYRIM YAPMADI’
Bu karardan çok mutlu olduklarını söyleyen Uyar, “Hoş geldiniz diyorum. Sadece Kerim Başkana değil. Kerim Başkanımın birikimine ve sahip olduğu Alanya sevdasına da hoş geldin diyorum” diye konuştu. Aydoğan’ın ALTSO başkanlığı yaparken sadece Alanya’ya hizmet etme isteği ile hareket ettiğini ve ekibi ile birlikte projeler ürettiğini söyleyen Uyar, “Bu projeleri de hiçbir siyasi ayrıcalık gözetmeksizin her yere ulaştırıyordu. Benim tespit ettiğim bu husus farklı bir şeydi. Hiçbir siyasi kaygı yoktu. İktidar ve muhalefete hep dosya sundu. Dosyalar da hep dolu doluydu. MHP camiası olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kerim Başkanım bize şeref verdi. Hoş geldiniz, sizinle güçlendik. MHP olarak değil, il olma sevdası olan Alanya güçlendi. Biz başaracağız. Alanya’da değişimi başaracağız. Birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 
‘YENİ BİR DEĞİŞİM HAREKETİ BAŞLADI’
Uyar’a kendisini gururlandıran sözler için çok teşekkür eden Aydoğan ise ALTSO Başkanı iken de her zaman Uyar ve MHP’den destek gördüklerini söyledi. Tüm projeleri oluştururken desteklerin esirgenmediğini söyleyen Aydoğan, “Çünkü tek amacımız Alanya’ya hizmet edebilmekti. Çeşitli projelerle Alanya kendi yağı ile kavrulabilecek pozisyonda oldu. Çünkü elimizden geldiğince projeler ürettik ve bunu Alanya’ya sunmaya çalıştık. Bunların devamını getirebilmek için Adem Başkanımla MHP olarak yeni bir değişim yakaladık. Yeni bir değişim hareketi başladı ve yeni amaçlarımıza yeni Alanya projelerini el birliği ile hep birlikte başaracağız. Sizlerin de destekleri ile bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. O yüzden de buradayız. O yüzden de gurur duyuyorum Alanya’ya hizmet edebilmek için” dedi. 
‘SİPAHİOĞLU’NA DESTEK SÖZÜ VERMEDİM’
Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Aydoğan, ‘Genellikle işadamları dönemin iktidarının yanında olur. Siz neden MHP’yi tercih ettiniz?’ sorusuna “Biz değişimin yanındayız. MHP’nin değişimi gösterdiğini görüyoruz. Alanya’ya hizmet aşkı ile dolu olduğuna inanıyoruz. O yüzden Adem Başkanım ile birlikte MHP’de Alanya’ya hizmet edeceğiz” diye yanıt verdi. Ak Parti’den aday olan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’na iki hafta önce pasta keserek ağırlamasının onu destekleyeceği şeklinde yorumlandığı hatırlatılan Aydoğan, “Ben destek verdiğimi söylemedim. Ama bana gelen her kimse olursa aynı duyarlılıkla yaklaşırım. Alanya’dan birçok insan benim misafirim olarak gelmiştir. Neticede şehrin bir belediye başkanı tüm birim müdürleri ile oraya gelmişse onunla en iyi şekilde ilgilenmek benim insani görevim. Anadolu insanları misafirperverdir.  Kim olursa olsun herkes bir misafirini en iyi şekilde ağırlamak durumdadır” dedi. 
‘MECLİSE YÖNELİK TALEBİM OLMADI’
Kendisinin MHP Alanya Belediye Meclis listesine birinci sırada gireceği şeklindeki iddialara da açıklık getiren Aydoğan, “Benim öyle bir talebim olmadı. Partim uygun görürse o şekilde yaparız” diye konuştu. Aydoğan, MHP’ye geçmesinde ALTSO seçimlerindeki sonucun etkili olmadığını vurgularken ALTSO’da siyasi kutuplaşma ve siyasi rekabetin olmadığını düşündüğünü söyledi. Konuşmaların ardından Aydoğan’a rozetini Kemal Çelik taktı. Aydoğan’ı tebrik eden Yücel ise “Sayın Kerim Aydoğan bölgemizde sevilen ve sayılan bir iş adamıdır. Kendisinin MHP ile olması bizlere onur ve güç vermiştir. Ben nasıl MHP'ye hizmet etmek için geldimse Sayın Aydoğan da aynı duygularla Alanyamıza hizmet aşkı ile gelmiştir. Kendileri de açıklamalarında 'ben taşı taş üstüne koyanın yanındayım' demiştir. Bu katılımdan dolayı öncelikle ülkemize, milletimize, Alanya'ya ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
 

Son Güncelleme: 12.02.2014 03:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81