Kök, ilk Alanya'ya geldi

Antalya Milletvekili Devrim Kök seçimden önce söz verdiği gibi meclise girmesinin ardından ilk olarak Alanya ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Kök, ilk Alanya'ya geldi

Antalya Milletvekili Devrim Kök seçimden önce söz verdiği gibi meclise girmesinin ardından ilk olarak Alanya ilçe teşkilatını ziyaret etti.

26 Haziran 2015 Cuma 19:18
Kök, ilk Alanya'ya geldi
Antalya 25. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Devrim Kök, Alanya İlçe Teşkilatını ve Alanya huzurevini ziyaret etti. Seçim öncesi çalışmaları kapsamında Alanya'ya gelen Kök seçimlerin ardından ilk olarak Alanya'ya geleceğini teşkilatı ve huzurevini ziyaret edeceğini söylemişti. Seçimlerin ardından sözünü tutan Kök dün Alanya'da ziyaretlerde bulundu. 
 
'ÖNÜZMÜDEKİ SEÇİMLERE HAZIRLANACAĞIZ'
Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şengül Yeşildal ve yönetimi ile birçok partili Milletvekili Devrim Kök'ü dinlemek için ilçe binasında hazır bulundular. Partililerle tek tek selamlaşan Kök daha sonra bir konuşma gerçekleştirerek partililerin sorularını yanıtladı. Konuşmasına partililere teşekkür ederek başlayan Kök, rozeti takıp yemin ettikten sonra bu ziyareti gerçekleştirmek istediğini söyledi. Milletvekillerinin dava adamı olduklarının farkına varmaları gerektiğini belirten Kök, "Alanya her zamanki gibi bana destek oldu. Sizlere layık bir milletvekilliği yapacağız. CHP olarak 4 yıl sonrasının hesabını yapmalı ve planlı ve programlı bir şekilde çalışmalara başlamalıyız. Antalya dışında da bizi görevlendireceklerdir. Ben bir CHP'li olarak köy köy çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.
 
'CHP-MHP-HDP İSTİYORUM'
Ülke gündeminden bahseden Kök, meclis başkanının seçileceğini ardından hükümetin kurulması gereken turların başlayacağını söyledi. Kök CHP'nin uzlaşmacı bir yapıda olduğunu belirterek, "Milletimiz tek adam hegemonyası istemediği mesajını verdi. Meclise bu dönem HDP'de geldi. Ben bu çatı altında bütün düşüncelerin temsil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yeter ki olmazsa olmazlarımıza dil uzatılmasın. Koalisyon öyle herkesin söylediği gibi bir yönetim değildir. Almanya 60 yıldır koalisyonla yönetiliyor. Ancak bizim bu konuda kırmızıçizgilerimiz olacak. Kişisel olarak bana sorarsanız, erken seçim istemiyoruz. Erken seçim Türkiye'ye zarar getirir. Burada parti ismi vermek istemiyoruz, ancak MHP'nin içinde olduğu HDP'nin de dışarıdan desteklediği bir hükümet istiyorum" dedi.
 
'TRANSFERE KARŞIYIM'
Geçtiğimiz günlerde Devrim Kök 25 dönem milletvekilleri arasında ilk önergeyi veren milletvekili olmuştu. Konuyla ilgili konuşan Kök, "Bu Milletvekili transferleri çok çirkin. Bu konuyu ön seçim döneminde ve aday olduğum dönemde hep dile getirdim. Transferler ancak futbol takımlarda olur. Siyasette transfer olmaz. Siyasetçi bu dönem A partisinde diğer dönem c partisinde olayım dememelidir. Çünkü siyaset bir dünya görüşüdür. Bir bakış açısıdır.  İnsanın olmazsa olmazıdır. Aksi durumda bu kendinizi inkar etmektir. Ve bu durum size destek olanlara da çok büyük saygısızlık anlamına gelir. Parlamentoya girersem ilk yapacağım iş bu olacak diye de kendime söz vermiştim. Danışmalarım aracılıyla bu konuda çok önceden hazırlıklarımı yapmıştım. Danışmanlarıma bu konuyu anlattım. Bizde Anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulmadan bu transferlerin önünü kapatmak için çalışmamızı meclise kanun teklifini sunduk" şeklinde konuştu. Kök konuşmasının ardından Alanya Huzurevini ziyaret etti. Yaşlılarla konuşan ve dertlerini dinleyen Kök'e ilçe Başkanı Yeşildal ve yönetimi eşlik etti.
Son Güncelleme: 26.06.2015 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81