Kocaman aday

Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Alanyalı Doktor Ömer Kocaman, Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu'nun yanı sıra dün bir çok kurumu ziyaret ederek seçim çalışmalarına start verdi.

Kocaman aday

Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Alanyalı Doktor Ömer Kocaman, Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu'nun yanı sıra dün bir çok kurumu ziyaret ederek seçim çalışmalarına start verdi.

20 Şubat 2015 Cuma 10:17
Kocaman aday
Ziyaretlerde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Kocaman, bugün saat 13.30'da İlçe Teşkilatı önünde aday adaylığını resmen açıklayacak.  

Kocaman, Şahin'le buluştu
Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Dr. Ömer Kocaman, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Dr. Ömer Kocaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Kocaman’a seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kocaman’ın başarılarla dolu bir geçmişi olduğunu ve Alanya’nın sorunlarına hakim olduğunu belirten Şahin, ALTSO’nun çalışmaları hakkında da Kocaman’a bilgiler verdi.
 
“ALTSO ALANYA’NIN EN GÜÇLÜSÜ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ”
 
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Kocaman, ALTSO’nun Alanya’da en güçlü sivil toplum örgütü konumunda olduğunu söyledi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in başarılı projeler yürüttüğünü dile getiren Kocaman, Şahin’le görüş alışverişinde bulundu.
 

Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti’nin Kazakistan’daki Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı görevini sürdüren Alanyalı Doktor Ömer Kocaman, geçtiğimiz günlerde Antalya İl Başkanlığı’na milletvekili aday adaylığı dilekçesini vermişti. Kocaman, bugün saat 13.30’da AKP Alanya İlçe Teşkilatı binası önünde partilileri, sevenleri ve Alanya halkı ile buluşarak neden aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayacak. Öte yandan ziyaret turlarına devam eden Kocaman, AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ziyaretinin ardından Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti. Kocaman, Zamanoğlu'nu ziyaretinde "Gücüm ve imkanlarım ölçüsünde güzel hizmetler yaptığıma, bana inanan ve güvenenleri mahcup etmediğime inanıyorum. Ülkemize hizmet amacıyla çıktığımız bu yolda şimdiden hemşehrilerimin hayır duaları için çok teşekkür ederim" dedi. Kocaman ayrıca yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Zamanoğlu ise, "Biz her zaman kim Alanya menfaatleri doğrultusunda hizmet etti ise onun yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.
 

Son Güncelleme: 20.02.2015 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81