Kışın ortasında deniz ve güneş keyfi

Alanya’da yerli ve yabancı turistler, ocak ayında güneşli hava ve denizin tadını çıkardı.

Kışın ortasında deniz ve güneş keyfi

Alanya’da yerli ve yabancı turistler, ocak ayında güneşli hava ve denizin tadını çıkardı.

17 Ocak 2018 Çarşamba 23:15
Kışın ortasında  deniz ve güneş keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kar yağışı etkili olurken Alanya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, soluğu plajlarda aldı. Hava sıcaklığı 17 dereceye kadar ulaşan ilçede tatilciler ve yerli halk, ocak ayına rağmen güneşli havanın tadını denize girerek ve güneşlenerek çıkardı.  Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında kumlara, şezlonglara uzanan tatilciler, kitap okudu ve uzun süre güneşlendi. Bazıları ise denize girmeyi tercih ederken, plaj boyunca yürüyüş yapanlarda renkli görüntüler oluşturdu.  
Alanya Meteoroloji İstasyon Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede en yüksek hava sıcaklığı 17 derece, deniz suyu sıcaklığı 15, nem oranının yüzde ise 73 olduğu öğrenilirken,  bugün ise yağış beklendiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81