İpek ve muz lifine büyük tanıtım!

Ünlü Modacı Gökçaylı, Alanya ipeği ve muz lifi dokumasına hayran kaldı. Gökçaylı, defilelerinde alanya ipeği ve muz lifini kullanacak.

İpek ve muz lifine büyük tanıtım!

Ünlü Modacı Gökçaylı, Alanya ipeği ve muz lifi dokumasına hayran kaldı. Gökçaylı, defilelerinde alanya ipeği ve muz lifini kullanacak.

10 Nisan 2017 Pazartesi 20:54
İpek ve muz lifine  büyük tanıtım!

Ünlü modacı Vural Gökçaylı ve eşi Meral Gökçaylı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in davetlisi olarak Alanya'ya geldi. Türkiye’de Haute-Couture en iyi temsil eden modacılardan biri olan Vural Gökçaylı, 2 gün boyunca Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Alanya ipeği ve muz lifi ile ilgili yürütülen çalışmaları inceledi. Alanya İpek dokuma ve muz lifi dokumanın yapılışını ve geleneksel dokuma yöntemlerini uygulamalı olarak gören Gökçaylı, ipek ve muz lifinden yapılan kumaş örneklerini ve Alanya kuşağını çok beğendi. Alanya Belediyesi'nden ipek ve muz lifinden yapılan ürünlerin örneklerini kendisine gönderilmesini istedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in davetlisi olarak Alanya'ya gelen ünlü modacı Vural Gökçaylı ve eşi Meral Gökçaylı, "Alanya'ya hayran kaldım. Alanya ipeği ve muz lifi dokumalarını çok beğendim. Geliştirilmesi ve tanıtılması gerektiğini düşünüyorum. Kendi defilelerimde muz lifi ve Alanya ipeğini kullanacağım" dedi.
Son Güncelleme: 10.04.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81