İlham Aliyev Alanya standında

Azerbaycan’da başlayan turizm fuarında Alanya standını Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mehriban Aliyeva ziyaret etti.

İlham Aliyev Alanya standında

Azerbaycan’da başlayan turizm fuarında Alanya standını Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mehriban Aliyeva ziyaret etti.

06 Nisan 2017 Perşembe 21:49
İlham Aliyev  Alanya standında
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen turizm fuarında Alanya tanıtımı yapılıyor. Fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Özcan temsil ediyor. Stantta Alanya sembollerini taşıyan materyaller Azerbaycan halkına dağıtılırken kullanım ömrü uzun olan Alanya manzaralı çantalar büyük beğeni topluyor.
“ALİYEV AİLESİ ALANYA’YA GELECEK”
Bakü Kültür Müşaviri Dr. İrfan Çiftçi’nin Alanya standı ve tanıtım çalışmaları konusunda yardımını esirgemediğini söyleyen Özcan, “Sayın Çiftçi’nin burada büyük desteğini gördük. Kendisine teşekkür ediyorum.  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mehriban Aliyeva da standımıza ziyarette bulunarak Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e ve Alanya halkına selamlarını yolladılar. Kendilerini ailece Alanya’ya davet ettim ve birgün mutlaka Alanya’da olacaklarını söylediler” dedi.
Son Güncelleme: 06.04.2017 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81