Havuzdaki işçilere iyi haber

Antalya BŞB Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Büyükşehir'den havuza giden yaklaşık 120 işçinin kurumlarının belli olduğunu söyledi. Güney, "Birçok arkadaşımız Alanya'da şubelerinde görevlerine başladı" dedi.

Havuzdaki işçilere iyi haber

Antalya BŞB Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Büyükşehir'den havuza giden yaklaşık 120 işçinin kurumlarının belli olduğunu söyledi. Güney, "Birçok arkadaşımız Alanya'da şubelerinde görevlerine başladı" dedi.

29 Kasım 2014 Cumartesi 01:47
Havuzdaki işçilere iyi haber
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, meclis üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’a yaptıkları ziyaretin son derece faydalı geçtiğini söyledi. Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güney, “Hem Başkanımız Sayın Türel’e ,hem de ASAT Genel Müdürümüze Alanya ile ilgili hazırladığımız dosyaları sunduk. Projelerimiz içerisinde her seçim döneminde Alanya'ya yapılması planlanan projeler de vardı. Bize böyle bir çalışmanın ilçelerde ilk kez yapıldığını ve bunu da Alanya’nın gerçekleştirdiğini belirterek başkanımız teşekkür etti. Toplantıya daire başkanları da çağrılarak kısa vadede yapılması gerekenlerle ilgili talimat verildi. Önümüzdeki hafta bize geçecek olan caddelerle ilgili çevre düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları, iyileştirmelerle ilgili daire başkanları Alanya'ya gelecek ve yerinde incelemelerde bulunacaklar. Yaz sezonuna gelmeden bazı projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bununla ilgili sıkı takipteyiz" diye konuştu. 
"ASAT ALANYA’YA  ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURUYOR"
ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile yaptıkları görüşmeden bahseden Güney, "ASAT Genel Müdürümüz Sayın Faruk Karaçay ile de bir toplantı yaptık. Geçtiğimiz dönemde ASAT'la ilgili yaşanan sıkıntıları değerlendirdik. Yılbaşından itibaren ASAT Alanya'da bir şube müdürlüğü olarak görev yapacak. Geçmişte yaşanan birçok sıkıntı anında burada müdahale ederek, çözüme ulaştırılacak. ASAT'ın kapsamında olan altyapı, kanalizasyon, içme suyu ile ilgili bütün sorunları burada ASAT müdürlüğü çözecek. Eneri üretimi ile ilgili çalışma olacağı bize iletildi. Hem içme suyu hem de enerji üreteceğiz. Bu şekilde ASAT'ın çeşitli sondajlarda yakıtı olan enerji ihtiyacı da gidermiş olacak. İnşallah bunların meyvesini önümüzdeki günlerde yemeye başlayacağız" diye konuştu.
"HAVUZA GİDEN İŞÇİLER GÖREVE BAŞLADI"
Havuza giden işçilerle ilgili soruları da yanıtlayan Güney, "Büyükşehir'den havuza gidenlerin kurumları belli oldu. Hem Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı hem biz, kurumları belli olan arkadaşlarımızın Alanya'da görevlendirilmeleri ile ilgili destek veriyoruz. Birçoğu Alanya'daki şubelerinde görev yapmaya başladılar" şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 29.11.2014 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81