Güney, Mahmutlar'da

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, hafta sonunu Mahmutlar'da geçirdi. Büyükşehir'in yaptığı çalışmaları yerinde denetleyen Güney, vatandaşlarında sorun ve taleplerini dinledi.

Güney, Mahmutlar'da

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, hafta sonunu Mahmutlar'da geçirdi. Büyükşehir'in yaptığı çalışmaları yerinde denetleyen Güney, vatandaşlarında sorun ve taleplerini dinledi.

20 Nisan 2015 Pazartesi 01:12
Güney, Mahmutlar'da
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Mahmutlar’da vatandaşlarla buluştu; talepleri aldı yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve birim amirleri de eşlik etti. Güney ilk olarak Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Keşoğlu ve Mahalle Temsilcisi Ercan Sandal ile bir araya geldi. Keşoğlu ve Sandal bölge halkının Mahmutlar’a yapılmasını istedikleri hizmetler konusunda bilgi aldı. Ardından caddeleri gezdi esnafı ziyaret etti. Daha sonra kahvede vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Ziyaret sonrası Mahmutlar’a bir yıl içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Güney, önce mahallenin özellikle yaz aylarında yaşanan su sorununu çözeceklerini belirterek; “Mahallenin Kargıcak bölümünde sondajla su çıkaracağız ve bu yaz su sorununu çözeceğiz. Kış döneminde yapacağımız çalışmayla mahallenin tüm içme suyu alt yapısını yenileyeceğiz ve Dimçayı suyunu bölgeye vererek mahalleye 40 yıl yetecek içme suyunu kökten çözeceğiz. Önümüzdeki günlerde ise su tahsilat veznesini Mahmutlar’a açacağız. Ayrıca arıtma ve diğer alt yapılar konusunda da çalışmalarımız olacak. Sivri sinekle mücadele ekiplerimiz, park ve bahçeler ekiplerimiz ile temizlik ekiplerimiz de bölgede çalışıyor. Mevlana Caddesi üzerinde bulunan su havuzlarının da bakımı yapılıyor. Önümüzdeki günlerde bu havuzlar da faaliyete geçirilerek Mahmutlar’ın görselliğine bir güzellik katacağız “ dedi. 
Güney, Mahmutlar’ın ardından Uğrak köyünde yapılan yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Güney’e Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Kırsal Hizmetler Sorumlusu Arif Yeni eşlik etti. Mahalle muhtarı Suat Toksöz ve mahalle sakinleri de açılan yol için Güney’e teşekkür etti. Yaklaşık 1,5 km olan yeni yolun açım çalışması tamamlandı. Kısa sürede yol stabilize hale getirilerek araç ulaşımına da açılacak. Böylece Uğrak, İmamlı ve Hocalar arasındaki mesafe biraz daha kısalmış olacak.
 
Son Güncelleme: 20.04.2015 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81