Gündem SÜPER LİG

Konaklı'da, Alanya Devlet Hastanesi'ne bağlı semt polikliniğinin açılışını gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gündeminde Albimo Alanyaspor'un Play Off başarısı vardı.

Gündem SÜPER LİG

Konaklı'da, Alanya Devlet Hastanesi'ne bağlı semt polikliniğinin açılışını gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gündeminde Albimo Alanyaspor'un Play Off başarısı vardı.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 02:21
Gündem SÜPER LİG
"Bu takım kutlanır" diyen Bakan Çavuşoğlu, "Bir yıl önce PTT 1. Lig'e yükselen Alanyasporumuz, gözbebeğimiz şimdi Play Off oynayacak. Bu takıma ve vefakarca, cefakarca çalışan yöneticilerine teşekkür etmemiz lazım" dedi.
AÇILIŞI BAKAN YAPTI
Alanya Devlet Hastanesi’ne bağlı Semt polikliniğinin açılışını gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, konuşmasında şunları söyledi: "Alanya her zaman ilkleri gerçekleştirdiği için , Türkiye''nin gözdesi olmuştur. Alanya hayırsever işadamlarıyla, insanlarıyla da Türkiye'de birinci sırada. Alanya'nın her yerinde Alanyalı hayırseverler insanların isimlerini görebilirsiniz" dedi.
'ALANYA'MIZ BÜYÜYOR'
Siyasete 14 sene önce girdiğinde Alanyalıların en büyük isteğinin havaalanı olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, "Bunu gerçekleştirdik ve bitmeyen Alanya-Antalya yolunun da kısa sürede tamamladık. Büyük Alanya'ya daha büyük projeler yakışır. Alanya - Antalya otobanı yakışır. Oradan Afyon'a, Burdur'a ,İstanbul'a, otobanları götürmemiz lazım. Bu da yetmez. Alanya Antalya arasına hızlı treni de yapıyoruz. Bakanımız Lütfi Bey 2023 hedefini 2019 yılına çekti. Alanya Antalya arası yetmez oradan Konya'ya gitmemiz lazım, oradan Aksaray'a, Kapodakya'ya, Kayseri'ye Kars'a Tiflis'e, Bakü'ye, Türkmenistan'a ve Çin'e kadar demiryolu ile Alanyamızı birleştirmeliyiz" dedi.
BAKANA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, poliklinik açılışının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na en başından beri takıma verdiği desteklerden dolayı şükran plaketi verdi. Bir yıl önce PTT 1'inci Lig'e yükselen Alanyaspor'un bu sezon play off oynayacağını belirten Bakan Çavuşoğlu, "İlk yılında PTT 1'inci Lig'i 3'üncü tamamlayan bu takım kutlanır. Bu takımın yöneticilerine, vefakarca, cefakarca çalışan yöneticilerine teşekkür etmemiz lazım" şeklinde konuştu.
TÜREL'DEN SÜPER PRİM SÖZÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de dün Alanya'ya gelerek, PTT 1'inci Lig'de play off'a kalan Albimo Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Türel, teknik heyet ve futbolcularla da toplantı yaptı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ziyaretin anısına Başkan Türel'e plaket ve üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması hediye etti. Türel, "Kişi başı 125 bin lira olan şampiyonluk primi, ziyaretimden sonra yönetim kurulumuzca 150 bin liraya çıkarıldı. Bunun 100 bin lirasını ise ben ve arkadaşlarım karşılayacak" dedi. 
"TÜREL ALANYASPOR'A İYİ GELDİ"
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Başkan Türel'in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek "Play off öncesi takımıza moral motivasyon ve iyi haberlerle geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah biz de, bize destek veren başkanımız ve taraftarlarımızı mahcup etmeyecek şekilde mücadele edeceğiz ve Süper Lig'e gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gerisi de nasip, kısmet" dedi. 
Son Güncelleme: 27.05.2015 02:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81