Gökçe projeleriyle konuştu

Alanya Esnaf Odası Başkan Adayı Harun Gökçe, Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık ile görüşen ve göreve seçilmesi durumunda yapacağı projelerle ilgili bilgi verdi.

Gökçe projeleriyle konuştu

Alanya Esnaf Odası Başkan Adayı Harun Gökçe, Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık ile görüşen ve göreve seçilmesi durumunda yapacağı projelerle ilgili bilgi verdi.

27 Aralık 2017 Çarşamba 18:08
Gökçe projeleriyle konuştu


"ÜYENİN PARASI, ÜYEYE GERİ DÖNECEK" 
Gökçe," Odamız Alanya'nın en büyük ikinci odası. Üyelerimizin hepsi aidatını verdiği takdirde yılda 1 milyon 100 binTL gelirimiz oluyor. Biz bu paranın bankada kalmasını istemiyoruz. Bu parayı esnafımıza geri döndürmek istiyoruz. Odanın parası olmasın, gerekirse borcu olsun ama esnafın yararlanacağı projeler olsun" dedi. "ESNAF KART PROJESİ" 
Projelerini de anlatan Gökçe, "Esnaf kart projemiz olacak. Bütün üyelerimiz birbirinden indirimli bir şekilde indirim yapsın. Esnaflar birbirine indirim yapacak esnaf kazanacak. Küçük esnafı cazip hale getireceğiz. 
"BANKALARLA ANLAŞMA YAPACAĞIZ" 
Post cihazlarıyla ilgili de çalışmalarımız olacak. Bankalarla indirim anlaşmaları yapacağız. Bizimle anlaşma yapmayan bankaları da kamuoyuna açıklayacağız. Önemli olan esnaflarımızın tüm indirimlerden yararlanması.Kargı konusunda da uçak firmaları kargolar ve otobüs firmalarıyla anlaşmalar yapacağız. "HİZMETTE SONDAN ÜÇÜNCÜ ODAYIZ
" Üye bakımından Antalya'da 76 odadan en büyük 3. Odayız biz. Ama hizmet bakımından sondan üçüncü sıradayız. 

"ODAYI ÜYENİN AYAĞINA GETİRİYORUZ" 
Beldeler için en önemli projelerimizden birisi de mobil aracımızla beldelerde hizmet vereceğiz. Artık üyelerimiz ufak işler için odaya gelmeyecek. Biz üyenin ayağına gideceğiz. Ayın belirli günlerinde mobil aracımız belli beldelere gidecek. Sloganımız ise odayı ayağınıza getiriyoruz. 
"RAMAZANDA ÜYELER İFTARDA BİR ARAYA GELECEK" 
Ramazanda iftarlar vermek istiyoruz. Üyelerimiz ramazanda odasının iftarında orucunu açsın istiyoruz. Ayrıca esnafla birbirleriyle kaynaşsın istiyoruz. 
"BANKOYU KALDIRACAĞIZ" 
Odamıza girdiğinde orada üyelerimizi banko karşılıyor. Üyelerimiz ayakta hizmet alıyorlar. Üyenin ödediği aidattan maaşını alan personel otururken, üyelerimiz çayını bile ayakta içmek zorunda kalıyor. Biz göreve gelir gelmez o bankoyu kaldıracağız. 
"47 YILDA PROJESİ OLAN ADAY ÇIKMAMIŞ" 
Gerçekten üyelerimizin bizlere teveccühü yoğun. Ziyaretlerimizde bize Esnaf Odası'nın 47 yıllık tarihinde böyle projeleri olan bir başkan adayı görmedik diyorlar. Buda bizleri oldukça memnun ediyor. Çünkü biz üyelerimize hizmet için yola çıktık."

 Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81