Gazipaşa'da asfalt çalışmaları başladı

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt öncesi altyapı çalışmalarına başladı.

Gazipaşa'da asfalt çalışmaları başladı

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt öncesi altyapı çalışmalarına başladı.

07 Haziran 2024 Cuma 12:28
Gazipaşa'da asfalt çalışmaları başladı

Geçtiğimiz yıl Gazipaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi ile hem üretimi yapıp hem asfalt serimini gerçekleştiren Gazipaşa Belediyesi ekipleri, yaz sezonunun gelmesiyle asfalt yol hazırlıklarına hız kazandırdı. Gazipaşa’da birçok farklı bölgede yol çalışmalarını kendi öz kaynaklarıyla sürdüren ekipler, altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin modern görünümüne katkı sağlamaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak güzergahındaki bozuk yolların yenilenmesi için 6 Haziran Perşembe günü sabah saatlerinde çalışmalara start verdi.  Bozuk ve engebeli olması nedeniyle vatandaşların ulaşımında sıkıntı yaratan yolda, asfalt öncesi yol bakım ve onarım çalışmalarına başlayan ekipler, hazırlık aşamasının ardından asfalt serim çalışması başlatacak.
BAŞKAN YILMAZ: “ÇOK DAHA GÜZEL BİR GAZİPAŞA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak’ta devam eden yol çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altyapı çalışmalarına önem verdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde birçok noktada yoğun bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Altyapı ve asfalt yol çalışmaları vatandaşımızın ulaşım konforu için önemli. Biz de yaz aylarının da gelmesiyle asfalt sezonumuzu başlatıyoruz. Tüm hizmetlerimizi ekip çalışması, özveri ve uyum içerisinde gerçekleştirerek, çok daha güzel bir Gazipaşa için çalışıyoruz. Ekiplerimizin özveriyle devam eden çalışma noktalarından birisi olan Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak, şehrimizin sık kullanılan güzergahlarından bir tanesi.  Ulaşımda konforu artırmak için sezon boyunca tüm mahallelerimizde asfalt çalışmalarımız devam edecek. Yenileyeceğimiz yollarımızın vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Gazipaşa Belediyesi tarafından ilçe genelindeki yolları daha güvenli hale getirmek için sürdürülen yol çalışmaları ihtiyaç duyulan noktalarda sezon devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81