Federasyondan Tanrıseven'e teşekkür

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 4. ve 5. Etapları için Alanya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Komitesi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret etti.

Federasyondan Tanrıseven'e teşekkür

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 4. ve 5. Etapları için Alanya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Komitesi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret etti.

28 Nisan 2016 Perşembe 22:41
Federasyondan Tanrıseven'e teşekkür
52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 4. ve 5. Etapları için Alanya’da bulunan  Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Komitesi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret etti.

Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Başbakanlık Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Ana Sponsoru THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Turna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doçent Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanlığı Temsilcileri ve diğer yetkililer Kaymakam Tanrıseven ile bir araya geldiler.Ziyarette, Dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Türkiye’nin ve Alanya’nın tanıtımına yaptığı katkılar değerlendirildi. Alanya’nın 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu etkinliklerinde büyük bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Kaymakam Tanrıseven’i tebrik etti.Alanya Kaymakamlığının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Belediyelerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Turizmcilerin, Kaymakam Tanrıseven’in başkanlığında çok iyi organize olduklarını belirten Bisiklet Turu Ana Sponsoru THY Antalya Bölge Müdür Ömer Turna ve  Türkiye Bisiklet Federasyonu Temsilcileri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e başarılı organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Başbakanlık Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Turna ve  Federasyon Temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve diğer yetkililer hazır bulundular.
Son Güncelleme: 28.04.2016 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81