‘Esnafın çok sıkıntısı yok sadece para kazanamıyor’

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, dün Cuma Pazarı’nda esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

‘Esnafın çok sıkıntısı yok sadece para kazanamıyor’

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, dün Cuma Pazarı’nda esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

13 Temmuz 2018 Cuma 21:36
‘Esnafın çok sıkıntısı yok  sadece para kazanamıyor’

Her pazarda esnafın yanında olan Yiğit, pazarın ve esnafların genel durumu hakkında konuştu. “Esnafta bir sıkıntı yok” diyen Yiğit, fiyatların mevsime göre değiştiğini, yayla ürünlerinin gelmesiyle de değişimin olacağını belirterek “Antalya’dan, Finike’den yayla ürünleri getiriliyor. Bu ürünler zaten yetiştiği yerde de pahalı. Bu da esnafın elinden gelen bir şey değil. Piyasa da ürünün kıtlığından kaynaklanıyor” dedi. 

Esnafların taleplerinin her an çözüldüğünü belirten Yiğit, “Esnafımızın her sıkıntısında Alanya Belediye Başkanımız Adem Murta Yücel sağ olsun yardımcı oluyor. Esnafın fazla bir sıkıntısı yok, sadece esnaf para kazanamıyor. Fiyat konularından aşırı bir şey öğrenemiyorlar şu sıralar” diye konuştu. 
Belediyenin pazarlara yönelik yatırım ve hizmetlerini takdirle karşıladıklarını da belirten Yiğit, şöyle konuştu: “Adem Murat Yücel Başkanımız geldiğinden beri gerçekten esnafın bir sıkıntısı kalmadı. Esnafın eskiden bir kapalı pazarı bile yoktu. Çok şükür kapalı pazarımız yapıldı. Daha nice kapalı pazarlar yapılır inşallah. Mahmutlar’da bile cumartesi pazarında hissedarlar ile görüşülüp oraya bile bir kapalı pazar yapılacak. Adem Murat Yücel’in esnafa gerçekten çok faydası var. Cuma Pazarı alanına yapılacak proje çok güzel olacak” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81