Elektrik sorunu nasıl çözülür?

ATAD Başkanı Yüksekkaya, özelleşen AKEDAŞ üzerine konuşarak elektrik sorununun çözümü üzerine değerlendirmelerde bulundu. Yüksekkaya, ayrıca vatandaşları elektrik ile ilgili işlemleri de aracı veya kayıt dışı çalışanlara yaptırmamaları yönünde uyardı.

Elektrik sorunu nasıl çözülür?

ATAD Başkanı Yüksekkaya, özelleşen AKEDAŞ üzerine konuşarak elektrik sorununun çözümü üzerine değerlendirmelerde bulundu. Yüksekkaya, ayrıca vatandaşları elektrik ile ilgili işlemleri de aracı veya kayıt dışı çalışanlara yaptırmamaları yönünde uyardı.

12 Ağustos 2014 Salı 02:57
Elektrik sorunu  nasıl çözülür?
Alanya Teknik Adamlar Derneği Başkanı Hasan Fevzi Yüksekkaya, bir yıl önce özeleşerek CLK orta girişiminin aldığı Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ  üzerine açıklamalarda bulundu. Yüksekkaya, geçmişten gelen bir takım sorunların devam ettiğini belirterek elektrik sorununun çözümüne yönelik konuştu. CLK’nin hizmetlerini anlatan Yüksekkaya, “Bildiğiniz gibi Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AKEDAŞ) bir yıl önce özelleştirme sonucunda CLK ortak girişimi tarafından devir alındı. Bir yıllık süreç içinde şirket yapılanmasını ve yeni hizmet birimlerini daha yeni tamamlamaya başladı. Hacet Mahallesi Opet yanında bulunan ana hizmet binası bir ay önce hizmete girdi. Bu bina ile birlikte müşterilere daha hızlı ve daha sağlıklı ortamda hizmet sunulmaya başlandı.  Biz bu hizmet sürecinin daha hızlı şekilde devam edeceği kanaatindeyiz” dedi. 
‘ENERJİ SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜLECEK’
Yüksekkaya şöyle devam etti: “İşletmenin hizmet alanın büyüklüğü geçmişten gelen bir takım sorunlar ve Alanya’nın kronikleşen elektrik sorunlarının çözümü noktasında biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bizler Alanya halkı olarak bu konuda biraz daha sabırlı olabilirsek ve işletme yetkililerine yardımcı olabilirsek birkaç yıl içinde Alanya’nın elektrik sorunlarının tamamının çözüleceğine, geçmişte yapılamayan altyapı yatırımlarının önümüzdeki dönemde yapılarak Alanya’nın enerji sorununu beldeler, yeni mahalleler hatta yaylalar dahil kökten çözüleceğine inanıyoruz. İşletmeyi devir alan firma; konusunda uzman, tecrübeli ve güçlü firmaların bir araya geldiği bir şirket. Bunun için sorunların kısa zamanda çözümünü bekliyoruz. Özelleştirme sonucunda, hizmet sunumunda ve görev anlayışında bir takım değişlikler olmuştur. Bu değişikliklerin tamamı müşteriler lehinedir aslında.  
‘KAYIT DIŞI ÇALIŞANLARA YAPTIRMAYIN’
Ama geçmiş dönemden gelen bir takım sorunların çözümlerinde işletme ve müşteriler arasında bazı sıkıntılar yaşanmıştır, yaşanmaya da devam etmektedir. Bu sorunlar yasalar ve yönetmelikler dahilinde çözüme kavuşmaktadır. Bunları çözüme kavuşturacak; son derece bilgili, genç ve geniş kadro Müdürümüz Sayın Hasan Polat önderliğinde hizmet etmekte. Gelecek günlerde beldelere ve şehrin belli noktalarına kurulacak hizmet ofisleri ile halkımıza daha hızlı hizmetler sunulacaktır. Biz elektrikçi teknik adamlar ve bu sektörde hizmet üreten bütün meslektaşlarımız adına bunu bekliyoruz. Buradan bütün halkımıza bir uyarıda bulunmak istiyorum; Elektrikle ilgili işlerini mutlaka işletmeye kayıtlı kişilere yaptırsınlar. Bu işlerle ilgili aracıya ve kayıt dışı çalışanlara iş yaptırmasınlar.” 
 
Son Güncelleme: 12.08.2014 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81