Elektirk kesintilerine dikkat

AKEDAŞ Alanya Bölge Koordinatörlüğü tüketicilere daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile enerji hatlarının yenilemesi ve hat altı bakımı yapılacağından, Alanya'nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacağını duyurdu.

Elektirk kesintilerine dikkat

AKEDAŞ Alanya Bölge Koordinatörlüğü tüketicilere daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile enerji hatlarının yenilemesi ve hat altı bakımı yapılacağından, Alanya'nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacağını duyurdu.

22 Ocak 2015 Perşembe 03:50
Elektirk kesintilerine dikkat
 
AKEDAŞ'ın yaptığı açıklamaya göre, şimdiden yaşanacak kesintiler için tüketicilerin göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür eder, çalışmaların tüketicilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yapıldığının bilinmesi gerekmektedir.Tesis ve arıza bakım onarım çalışması kapsamında yapılacak kesinti programı şu şekilde : 22 Ocak 2015 Perşembe günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından asat sulama hattının yer altına alma çalışması nedeniyle Mahmutlar TM den çıkan Demirtaş kuzey fiderinden enerji alan ütopya kabinden ateş villaları çıkışına enerji verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Kargıcak mah. Asar Sokak etkilenecektir. 22 Ocak 2015 Perşembe günü 09:00 ile 15:00 saatleri arasında AOB ekiplerimiz tarafından Alanya sol fiderinde izolasyon uygulaması yapılacağından dolayı Alanya TM den çıkan Alanya sol fiderinden enerjilenen Alanya sol1 numaradan Alanya sol çıkışına enerji verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Tepe, paşaköy, vericiler yumru, Tosmur mezarlık civarı etkilenecektir. 22 Ocak 2015 Perşembe günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında AOB ekiplerimiz tarafından hat altı bakımı yapılacağımdan dolayı güzelbağ-gündoğmuş fiderinden enerjili olan güzelbağ Dağıtım Merkezinden enerji alan bayır çıkışına enerji verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Bayır Mahallesi, takanlar sokak, bayırkozağacı mahallesi ve güzelbağ içme suyu trafosu etkilenecektir. 23 Ocak 2015 Cuma günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında AOB ekiplerimiz tarafından Alanya sol fiderinde izolasyon uygulaması yapılacağından dolayı Mahmutlar TM den çıkan demirtaş kuzey fiderinde enerjilenen Demirtaş eski kömden Alanya sol çıkışına enerji verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Uğrak, yeşilöz kücük alan, keşefli, kargıcak merkez camii ilerisi gülistan sitesi civarı, kargıcak dinler otel arkası etkilenecektir. 23 Ocak 2015 Cuma günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında AOB ekiplerimiz tarafından hat altı bakımı yapılacağından dolayı güzelbağ-gündoğmuş fiderinden enerjili olan güzelbağ Dağıtım Merkezinden enerji alan bayır çıkışına enerji verilemeyecektir. Bayır mahallesi, takanlar sokak, bayırkozağacı mahallesi ve güzelbağ içme suyu trafosu etkilenecektir. 24 Ocak 2015 Cumartesi günü 09:00 ile 15:00 saatleri arasında AOB ekiplerimiz tarafından Oba kuzey ve oba güney fiderine hat ve hat altı bakımı yapılacağından Mahmutlar TM den çıkan oba kuzey ve oba güney fiderlerine enerji verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Tosmur, obagöl ve dim bölgesi etkilenecektir. 24 Ocak 2015 Cumartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında AOB ekiplerimiz tarafından hat altı bakımı yapılacağından dolayı güzelbağ-gündoğmuş fiderinden enerjili olan güzelbağ Dağıtım Merkezinden enerji alan bayır çıkışına enerji verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Bayır Mahallesi, takanlar sokak, bayırkozağacı mahallesi ve güzelbağ içme suyu trafosu etkilenecektir.
 
Son Güncelleme: 22.01.2015 03:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81