Doğal lezzetler Cilvarda'da

İşletmeciliği ve aşçılığını Yiğit Ulus'un yaptığı Cilvarda Restorant açılış öncesinde düzenlenen demo gecesinde Alanya Şehir Kulübü üyelerini ağırladı.

Doğal lezzetler Cilvarda'da

İşletmeciliği ve aşçılığını Yiğit Ulus'un yaptığı Cilvarda Restorant açılış öncesinde düzenlenen demo gecesinde Alanya Şehir Kulübü üyelerini ağırladı.

21 Ekim 2018 Pazar 22:08
Doğal lezzetler  Cilvarda'da

İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi'nden mezun olduktan sonra İstanbul'da dünyanın ve Türkiye'nin sayılı restoranlarından Mikla, Nicole ve Muzedechanga'da staj yapan Alanyalı Yiğit Ulus, Alanya'ya doğal lezzetlerin yer aldığı ve meyhane kültürünü benimseyen Cilvarda Restorantı kazandırdı. Geçtiğimiz Cumartesi günü açılan ve açılıştan bir gün önce Alanya'nın sevilen ve iş adamlarının yer aldığı Şehir Kulübü'nün üyelerini ağırlayan Yiğit Ulus'a Şehir Kulübü üyelerinden de tam not geldi. Alanya Meteoroloji
arkasında hizmete giren Cilvarda Restorant hakkında bilgi veren Yiğit Ulus, "İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi mezunuyum. Mikla Nicole ve Muzedechanga restorantlarında staj yaptıktan sonra memleketime dönüp nezih ve tamamen doğal lezzetlerin yer aldığı bir mekanı Alanya'mıza kazandırmak istedim. Açılış öncesinde de Alanya'mızın değerli insanlarının yer aldığı Şehir Kulübü üyelerini ağırladık. Kendileri de mekanımızdan oldukça memnun kaldılar" dedi.

'MEYHANE KÜLTÜRÜNÜ BENİMSİYORUZ'
Alanya'ya yeni bir soluk getirmek istediklerini söyleyen Ulus, "Bildiğimiz lezzetleri dünya mutfağı ile birleştirip, meze kültürümüzü daha da genişleterek Alanya halkını mutlu etmek istiyoruz. Tüm yemek ve malzemelerimize kattığımız ürünler doğal ve yöresel ürünler. Bunun sebebi de doğal bir lezzetin yanı sıra insanların sağlığını en iyi şekilde korumak. Hazırlamış olduğumuz mezelerle insanların sadece damak tadına değil, görsel zevkine de hitap etmeye çalışıyoruz. Cilvarda Restorant olarak temeli Türk mutfağına dayanan, meyhane kültürünü benimseyen meze, ara sıcak ve ana yemek ağırlıklı bir mekanı Alanya'mıza kazandırdık. Halkımızı bu lezzetleri tatmaya bekliyoruz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81