Demir'den Avsallar esnafına ziyaret

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir ve yönetim kurulu üyeleri Avsallar Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Demir'den Avsallar esnafına ziyaret

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir ve yönetim kurulu üyeleri Avsallar Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

08 Aralık 2014 Pazartesi 02:59
 Demir'den Avsallar  esnafına ziyaret
ALESO Başkanı Nuri Demir, başkan vekili Ahmet Yanar ve yönetim kurulu üyesi Kadir Eren ile birlikte Avsallar'daki üyelerini ziyaret ederek, dertlerini dinledi. Esnafı tek tek ziyaret eden Demir ve ekibi, odanın bastırmış olduğu takvim ve ajandaları dağıttı. Oda olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Demir, üst makamlardan bitecek sorunlarının da çözümü noktasında yardımcı olacaklarını ifade etti. 
"SEÇİM UZUN SÜRDÜ"
Demir, "Biz seçimden önce esnaflarımızla yakından ilgileneceğiz diye bir söz vermiştik. Seçim süreci uzun sürdü. Esnafımız uzun zaman yalnız bırakıldı. Sorunlarını anlatacak bir yönetim bulamadı. Biz bu eksikliği gidermek için esnafımızla sık sık bir araya gelerek veya bire bir ziyaret ederek bunları gidermeye çalışıyoruz. Batı bölgemizde Avsallar esnaflarını ziyaret ettik. Yeni yıl dolayısıyla bastırdığımız ajanda ve takvimleri verdik. Aynı zamanda bire bir görüşme yapalım diye esnaflarımızı geziyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz. Üst makamlara iletilecek sorunları varsa bunları dinliyoruz. Onlarla fikir alışverişi yapıyoruz. Esnafımız bizleri güler yüzle karşılayıp uğurluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. 2015 yılının 2014 senesinden daha bol kazançlı geçmesini temenni ediyorum" dedi.
 
Son Güncelleme: 08.12.2014 03:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81