Damat’ta bahar fırsatı

12 yıldır Alanyum AVM'de hizmet veren D'S Damat, 2019 Bahar Fırsatı Stil Günleri ile yeni sezon ürünlerde %50 indirim imkanı sunuyor.

Damat’ta bahar fırsatı

12 yıldır Alanyum AVM'de hizmet veren D'S Damat, 2019 Bahar Fırsatı Stil Günleri ile yeni sezon ürünlerde %50 indirim imkanı sunuyor.

21 Nisan 2019 Pazar 18:36
Damat’ta bahar fırsatı

Şıklığı ve konforuyla olduğu kadar, kalitesi ile de dikkat çeken D'S Damat koleksiyonları, hem düğün ve mezuniyet gibi etkinlikler için hem de haftanın her günü, günün her saati şık olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden oluyor. Alanya halkına en iyi hizmeti ve en iyi servisi yüksek kalitede verebilmek adına, yenilikçi tasarım ve kombin seçenekleriyle pratik alışveriş keyfini yaşatan, bunların yanında kalite ve konforu bir arada erişilebilir fiyata sunan D'S Damat mağazasında bahar fırsatları devam ediyor.  Klasik ve gündelik giyimde rakip tanımayan D’S Damat, 2019 bahar ve yaz koleksiyonuyla her zaman centilmen kalanlara, giyimine önem veren, sezon trendlerini  ve modayı takip eden tüm erkeklere, klasik stili ve rahat görünümü ile haftanın her gününe şıklık katmaya devam edecek. Türkiye’nin en çok tercih edilen moda markası olan D’S Damat, klasikten moderne kendi stilini yaratmak isteyen tüm erkeklere hitap etmesi ve modern marka kimliğinin tüm zenginliğiyle koleksiyonlarında yarattığı farklılık ve kaliteyi ulaşılabilir fiyata sunmakla, dinamik erkeklerin gardıroplarına her zaman olduğu gibi bu senede fonksiyonel bir şıklık kazandıracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81