Çay bahçeleri ihalede

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in onayıyla belediyenin 16 taşınmazı 7 Ağustos Perşembe günü ihaleye çıkarılacak.

Çay bahçeleri ihalede

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in onayıyla belediyenin 16 taşınmazı 7 Ağustos Perşembe günü ihaleye çıkarılacak.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 10:52
Çay bahçeleri ihalede
Mahmutlar Mahallesi’ndeki lunapark alanını 5 yıllığına 22 bin 500 TL muhammen bedelle ihale edecek olan Belediye Encümeni'nin ihale edeceği taşınmazlar arasında, Avsallar'daki Belediye Çay Bahçesi de var. Avsallar'da çay bahçesini açık artırma usulüyle kiraya verecek olan Belediye Encümeni, buranın muhammen bedelini de 20 bin TL olarak belirledi. Avsallar Mahallesi’ne bağlı İncekum Caddesi'ndeki çay bahçesini de 22 bin TL muhammen bedel ile 5 yıllığına kiraya verecek olan Belediye Encümeni, Damlataş Mağarası'nın yanındaki tuvaleti de yıllık 8 bin TL ücretle kiraya verecek. Çarşı Mahallesi'ndeki Belediye Çay Bahçesi’ni 150 bin TL muhammen bedelle kiraya çıkaracak olan Belediye Encümeni, Yaylalı Mahallesi'nde 8 bin metrekarelik tarım arazisini 9 bin 600 TL'ye kiraya çıkarıyor. Encümen, Kızlarpınarı Mahallesi'ndeki bir taşınmazı da yıllık 30 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkaracak.
 
Son Güncelleme: 21.07.2014 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81