Canlı yayında 12 yılını anlattı

Canlı yayında 12 yılını anlattı

26 Ekim 2017 Perşembe 20:56
Canlı yayında 12 yılını anlattı
Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınla 12 yıllık başkanlık döneminde yaptığı icraatları anlattı. 12 yılı dolu dolu geçirmenin gururunu yaşadığını söyleyen Akkaya, 25 Kasım 2005 yılından beri görevde olduğunu hatırlatarak “12 yılın anatomisi için bu canlı yayını başlattık. Göreve gelirken birçok şeyi vaat ettik ve vaat ettiğimiz birçok projeyi de yaptık. Bize bu projeleri yapamayacağımız söylenmişti. Ancak bunların birçoğunu başardık." dedi.
Akkaya, şöyle devam etti: “Esnaf arkadaşlarımızın muhasebesini ücretsiz tutacağımızı söylemiştik ve bunu başardık. Bugüne kadar 584 şoför çocuğumuza burs verdik. Rakamsal olarak 500 bin TL’nin üzerinde burs katkısı sağlamışız. Üstelik bunlar geri dönüşümsüz. Kamyoncu arkadaşlarımızı odamız bünyesinde konuşlandırdık. Binamızı da tadilat yaparak o arkadaşlarımızın rahat, huzurlu mesleklerini icra etmelerini sağladık. Türkiye'de hiç bir odanın yapmadığı uygulamalar yaptık. Ülkenin neresinde kaza yapılırsa yapılsın kurtarıcı ücretlerini ödemeye çalıştık…” 
Son Güncelleme: 26.10.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81