BÜYÜK ALTSO

Alanya Türkler Mahallesi’nde yapımı planlanan yeni hal çalışmaları için, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve hal komisyoncularından oluşan heyet dün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

BÜYÜK ALTSO

Alanya Türkler Mahallesi’nde yapımı planlanan yeni hal çalışmaları için, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve hal komisyoncularından oluşan heyet dün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

13 Ocak 2015 Salı 11:01
BÜYÜK ALTSO
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve hal komisyoncularından oluşan heyet dün Alanya Türkler Mahallesi’nde yapımı planlanan yeni hal çalışmaları için Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Heyette, Alanya Hal Derneği Başkanı Mustafa Yüksekkaya, Konaklı Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu, Payallar Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Ulukaya’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney ve ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay yer aldı. Heyet söz konusu ziyaretten önce ASAT Genel Müdür Yardımcısı olan Alanyalı Bürokrat İbrahim Tuncer’i de ziyaret etti.
 
'PROJEYE ALTSO ÖNDERLİK YAPIYOR'
Alanya Heyetini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni hal konusunda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in başarıyla önderlik yaptığını ve başarılı bir işbirliği içinde olduklarını belirterek başladığı konuşmasında, “Siz projeyi Hazırlayın, gerisini biz hallederiz. Alanya halkının gönlü rahat olsun” dedi.
 
'BÖLGEMİZİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BİR PROJE HAZIRLAYACAĞIZ'
Hal projesi konusunda uzun süredir bir çalışmanın yapıldığını dile getiren Şahin, “Hal ile ilgili halen devam eden bir çalışmamız var. Önceki yapılan ihalenin iptalinin ardından sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bize teveccüh göstermiş ve yeni projenin ALTSO önderliğinde yapılması gerektiğini söylemişti. Daha önce tahsis edilen yer halci arkadaşlarımızın istediği fiziki duruma çok uygun değildi. Bunun yanında 90 dönüm orman arazisi, 10 dönüm de hazine arazisi vardı. Hal projesi kapsamında bu yerlerin birleştirilip, hal esnafımızın istediği statüye getirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel de bizlere sonsuz destek veriyor. Hedefimiz bölgemizin ihtiyaçlarına en güzel cevabı verecek olan projeyi ortaya çıkarmaktır ” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 13.01.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81