Budak, AGC'yi ziyaret etti

CHP Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, seçim çalışmaları için Alanya’ya gelerek Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaretti.

Budak, AGC'yi ziyaret etti

CHP Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, seçim çalışmaları için Alanya’ya gelerek Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaretti.

28 Nisan 2015 Salı 00:55
Budak, AGC'yi ziyaret etti
Antalya’da önseçime girmeyen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 14 kişilik aday listesinde kontenjandan 3. sıraya yazdığı tek isim olan eski Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, seçim çalışmaları yapmak için dün öğleden sonra Alanya’ya geldi. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ve basın mensupları ile buluştu.  Ziyarette konuşma yapan Mehmet Ali Dim, "  Medya sektörünün de çok yakından tanıdığı Osman Çetin Budak, bildiğimiz gibi istifa etmeden önce Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Birliği Başkanıydı. Kendisi yaklaşık 30 yıldır medya sektörüne hizmet veren, kırtasiye sektöründen hizmet veren ve  çok yakından mesaimiz olan bir dostumuzdur. Siyaset birikimi ne kadar fazla olmasada sosyal birikiminin fazla olduğunu biliyoruz. Ticareti çok iyi bilen bir kişidir ve tabi Alanya’da yakınlığı ile de bilenen kişidir. Kendisine hoş geldin dileklerimi sunuyorum" dedi.  Dim'in ardından, konuşan Budak ise, " Değerli basın mensupları bizler siz olmasınız faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı nasıl bildiririz. Önceki itibariyle hep basının içinde oldum. Biz nerede olursak sizler oraya geliyorsunuz. Çalıştığım yerde sendika liderliği yaptım 18 yaşımda başlangıcım oldu. Sendika oluşturdum çalıştığım yerde tabi ilk önce sendika oluşturmak için örgütlenmek gerekiyor. Sendika kurma aşamasında ilk işten çıkarılma mektubunu ben aldım. Daha sonra bütün arkadaşlar işten çıkarıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında, başkan ve başkan yardımcısı olarak 15 senelik bir geçmişim var. Çok  başarılı bir oda başkanlığı dönemi geçirdik. Antalya’nın Türkiye Odalar Birliği Başkan Yardımcılığına ilk defa çıkmış bir kardeşinizim. Desteklerinizi bekliyorum "dedi. 
 
Son Güncelleme: 28.04.2015 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81