Belediye yeni personel almayacak

Haftalık Encümen Toplantısı sonrası basına açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin yeni personel alımı ile ilgili olarak, "Birimler arası yer değişikliği olacak. Yeni personel alımı yapılmayacak" dedi.

Belediye yeni personel almayacak

Haftalık Encümen Toplantısı sonrası basına açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin yeni personel alımı ile ilgili olarak, "Birimler arası yer değişikliği olacak. Yeni personel alımı yapılmayacak" dedi.

07 Kasım 2014 Cuma 03:30
Belediye yeni personel almayacak
Alanya Belediyesi haftalık Encümen Toplantısı, encümen üyelerinin ve birim amirlerinin katılımıyla Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Plan ve Proje Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik, Zabıta Müdürlüğü ve diğer birimlerden gelen konularla ilgili haftalık mutat Encümen Toplantısını yaptıklarını belirten Başkan Yücel, içinde bulunduğumuz Muharrem ayının halk diliyle aşure ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, “Alınan kararların bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek hafta, 13 Kasım’da yapılacak Encümen Toplantısı'nda belediyemizde ekonomik değerini kaybeden, hurdaya çıkmış araçlarla ilgili 09.30’da bir ihale yapılacaktır. İlgilenen vatandaşlarımıza da buradan duyurulur” dedi.
“YENİ PERSONEL ALIMI YOK”
Son günlerde medyada ve kamuoyunda konuşulan yeni personel alımlarıyla ilgili söylentilere de açıklık getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni personel alımının olmadığını söyledi. Başkan Yücel, “Bilindiği gibi 900’ün üzerinde hizmet alımıyla, taşeron firma çalışanı personelimiz var. Bunların alımı her sene periyodik olarak yenileniyor. Biz tabii ki bunların duyurularını, bildirimlerini yapmak zorundayız, bunlarla ilgili olan konular böyledir, yeni bir personel alımı ya da değişik bir hizmet alımı yoktur. Geçen yılki alımlar ve bunlara ilave ettiğimiz birimlerimizle çalışmalarımız var. Büyükşehir’e geçen hizmet birimlerinde çalışan personellerimizi, Park Bahçeler, Temizlik İşleri, Fen İşlerine aktaracağız. Örneğin park bahçelerdeki bir personeli veya ilaçlamada ki personeli temizlik işlerine, ağırlıklı olan birimlere kaydıracağız. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
“KARARLARA SAYGILIYIZ”
MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin’in istifasıyla ilgili bir soruya da yanıt veren Yücel, istifanın İl Başkanı ve Genel Merkez’in tasarrufu olduğunu söyledi. Yücel, “Alınan karara saygı duyarız, yeni atanacak ya da seçilecek arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim” dedi.
“HALKLA BÜTÜNLEŞMEYE DEVAM EDİYORUZ”
6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla Köy Tüzel Kişiliğini kaybederek Alanya’ya yeni bağlanan mahallelerde sürdürülen çalışmalarla ilgili de bilgi veren  
Belediye Başkanı Yücel, halkla bütünleşmeye devam edecekleri kaydetti. Birim amirleriyle birlikte dün batı mahallerindeki okulları ve vatandaşları ziyaret ettiklerini söyleyen Yücel, “ Bu bölgelerdeki sorunların kısa, orta ve uzun vadede çözülebilmesi için birim amirleriyle batı bölgesinden başladık. Her hafta veya 15 günde bir iş yoğunluğuna göre periyodik olarak halkımızı, mahalle muhtarları ve azalarla birlikte ziyaret ederek hem vatandaşlarla birim amirlerimizi tanıştırmak hem de o bölgenin sorunlarını ivedilikle çözebilmek için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Hem de vatandaşlar Alanya Belediyesi’nin ayağına kadar hizmet edebileceğini bilsin istiyoruz. Vatandaşlar, samimiyetimizi, o bölgelere de yatırımlar yapabileceğimizi görsünler. Dün 6 mahalleyi gezdik, iyi bir çalışma ekibi ile bundan sonra da tüm mahallelerimizi tek tek dolaşacağız” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 07.11.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81