Belediye Tiyatrosu'ndan yeni oyun: Sırça Biblolar

Alanya Belediye Tiyatrosu, başarılı geçen bir sezonun ardından yeni bir oyunu daha sahneye taşımaya hazırlanıyor.

Belediye Tiyatrosu'ndan yeni oyun: Sırça Biblolar

Alanya Belediye Tiyatrosu, başarılı geçen bir sezonun ardından yeni bir oyunu daha sahneye taşımaya hazırlanıyor.

09 Nisan 2017 Pazar 21:25
Belediye Tiyatrosu'ndan  yeni oyun: Sırça Biblolar
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in öncülüğünde ilçe belediye tiyatrosu olarak olağanüstü başarılar elde eden Alanya Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Sırça Biblolar”ın prömiyeri gerçekleştirildi.
Alanya Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, tanıtımda yaptığı konuşmada, Amerikalı yazar Tennessee Williams'ın "Sırça Biblolar" adlı oyunuyla seyircinin karşısında olacaklarını söyledi. Çinal, “Çok güzel bir oyun. İnşallah daha önceki oyunlarımız gibi Sırça Biblolar da beğenilecek. Bunun haricinde 27 Nisan tarihinde 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri’ne Alanya olarak ev sahipliği yapacağız.” dedi.
Türkiye'de tiyatroda gösterdikleri başarıyla beşinci sıraya geldiklerini dile getiren Rejisörü Murat Atak, ilk dörtte yer alanların da büyükşehir tiyatroları olduğunu söyledi.
Öte yandan belediye ve Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen "Bir Kitap Bir Oyun’" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında oyunu izlemek isteyenler, getirdikleri kitabı tiyatroya bağışlayarak ücretsiz bilet alabilecek. Toplanan kitaplar ise Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak.
Son Güncelleme: 09.04.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81