Başkan Yücel: ‘Liderimize teşekkür ederiz’

Başkan Yücel: ‘Liderimize teşekkür ederiz’

11 Ocak 2024 Perşembe 09:02
Başkan Yücel: ‘Liderimize teşekkür ederiz’

Başkan Yücel, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bizi bu göreve layık gören başta genel başkanımız liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız, partimizin yönetim kademlerine ve Alanya halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 3. kez Alanya Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından bir açıklama yaptı.

Yücel, “Bugüne kadar layığı ile belediye başkanlığımızı yaptık. Bundan sonra da Allah izin verirse Cumhur İttifakı’na layık bir belediye başkan anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Adaylığı açıklanan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Üretken belediyecilik anlayışına ülkemizin çok ihtiyacı var. Hem partimize hem Cumhur ittifakı’na ve partimize uygun bir şekilde çalışma yaparak bu seçimden zafer çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81