Asat'tan dev yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü dün Alanya’daki otel işletmecilerine Asat’ın çalışmaları ve yatırım programları hakkında bilgi verdi.

Asat'tan dev yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü dün Alanya’daki otel işletmecilerine Asat’ın çalışmaları ve yatırım programları hakkında bilgi verdi.

26 Mart 2015 Perşembe 04:14
Asat'tan dev yatırım
Alanya Kültür Merkezi’nde saat 13:30’da düzenlenen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Kanalizasyon, Abone İşleri, Atıksu Arıtma ile Su Şebeke ve Arıtma Tesisleri Dairesi başkanları, Alanya’daki otel işletmecileri ile Altid Başkanı Burhan Sili katıldı. Daire Başkanları 1 Nisan 2014’ten bu yana Alanya’da yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı yatırım programları konusunda otelcilere bilgi verdi. İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, atıksu arıtma ve abone konusunda Alanya’nın mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar tüm ayrıntılarıyla katılımcılara anlatıldı. Otelcilerin içme suyu ve atıklar konusunda yapması gereken çalışmalar bilgi verildi ve talepleri alındı. Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, bu yıl Alanya’ya, arıtma, içme suyu, kanalizasyon başta olmak üzere 50 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi. Sorunları tespit ettiklerini ve bunların çözümü yolunda çalışmalara başladıklarını belirten Tuncer, “ el birliği ile tüm sorunları çözeceğiz “ dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise konuşmasında, geçiş dönemi nedeniyle geçtiğimiz sene birçok sorun yaşadık. Bu yıl benzer sorunlar yaşanmaması için her türlü tedbirleri alıyoruz. İçme suyu, kanalizasyon, arıtma ve derin deşarjlar konusunda yatırımlarımız olacak bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’ya 65 milyon liralık yatırım yapacak. Bunun 50 milyon lirası Asat’ın yatırımı olacak. Bu toplantıyla da otelcileri Asat yöneticileriyle bir araya getirerek hem bilgilendirme hem de eksik olan konularda onların görüşünü almak için yaptık. Bizim çalışmalarımız hep istişare ile olacak. Hep birlikte bölgemize en iyi hizmetleri getireceğiz “ dedi.
 
Son Güncelleme: 26.03.2015 04:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81