Anadolu'da lazer mucizesi

Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nin Üroloji Uzmanı Op.Dr.Cem Özlük 3 farklı hastanın böbrek taşı ameliyatını lazer sistemi ile başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Anadolu'da lazer mucizesi

Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nin Üroloji Uzmanı Op.Dr.Cem Özlük 3 farklı hastanın böbrek taşı ameliyatını lazer sistemi ile başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

31 Ocak 2015 Cumartesi 02:45
 Anadolu'da lazer mucizesi
Son yıllarda böbrek taşı tedavisinde lazer teknolojisinin kullanıma girmesi böbrek ve idrar kanallarındaki taşlara anında müdahale yapılmasına imkan sağlıyor. Bu kapsamda Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nin Üroloji Uzmanı Op.Dr.Cem Özlük, dün 3 farklı hastanın böbrek taşı ameliyatını lazer sistemi ile tedavi ederek hastaların böbrek taşı sorununu ortadan kaldırdı. Gerçekleştirdiği lazer ameliyatı ile ilgili bilgi veren Özlük, "Tamamen anatomik yollar kullanılarak yaklaşık 3 cm'ye kadar olan böbrek taşlarında lazer teknolojisi kullanıyoruz. Böbrek kanal darlığı ve özellikle geçirilmiş prostat ameliyatına bağlı gelişen darlıkları açmada lazerin başarısı oldukça yüksek. Bu yüzden tüm idrar yollarında olan taşlarda ve darlıkta dünyada şuan kullanılan en üst teknoloji lazer sistemidir. Ayrıca mesane taşları ve bazı prostat hastalarında da kullanılabilmektedir" dedi. 
 
'HASTALAR 1 GÜN SONRA TABURCU EDİLİYOR'
Anatomik yollar kullanılarak yapılan bu ameliyatlarda cerrahi kesik ve dikiş olmadığını söyleyen Dr. Özlük, "Dün 3 farklı hastamızın ameliyatını lazer teknolojisini kullanarak gerçekleştirdik. Hastalarımızı 1 gün sonra taburcu ettik. Hastalarımız bu lazer ameliyatından sonra maksimum 1 gün hastanemizde kaldıktan sonra tekrar sosyal hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Bu sistem şuanda günümüzde kullanılan en iyi sistemlerden birisidir. Hastalarımız Alanya Özel Anadolu Hastanesi'ne gelerek bu son teknoloji tedavi yönteminden faydalanabilirler" dedi.
 
Son Güncelleme: 31.01.2015 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81