ALTSO’dan fuar duyurusu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) 2019 yılı içinde yapılacak fuarları üyelerine duyurdu.

ALTSO’dan fuar duyurusu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) 2019 yılı içinde yapılacak fuarları üyelerine duyurdu.

30 Ocak 2019 Çarşamba 18:42
ALTSO’dan fuar duyurusu

 ALTSO’nun yayınladığı duyuruya göre fuarların tarih ve yerleri şöyle: 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) ALTSO’ya ulaşan program kapsamında 2. Arap-Afrika Konferansı ve İş Kadınları Fuarı’nın, “Kadın Girişimcileri Destekleyerek Sürdürülebilir Gelişme Hedeflerine Ulaşmak” temasıyla, 13-15 Şubat 2019 tarihlerinde, Fas Kralı Altıncı Mohammed’in himayesinde, Sanayi İhracati Gelişimi için Arap Birliği tarafından, Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) işbirliğinde Fas’ın Başkenti Marakeş‘te düzenleneceği bildirildi. 
Tunus Sfax Uluslararası Fuar Kurumu’nun fuar merkezinde, 23-26 Nisan 2019 tarihlerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. 

Tunus 14. Sıamap-Tarım, Tarım Makineleri Ve Balıkçılık Fuarı da 24-29 Eylül 2019 tarihinde, Tunus’ta bulunan Kram fuar alanında gerçekleştirilecek 
Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ATRAX 2019-7.Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı gerçekleştirilecek  


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81