Alanya’da taksimetreye haftaya zam yolda

Alanya’da taksimetreye haftaya zam yolda

19 Nisan 2024 Cuma 13:32
Alanya’da taksimetreye haftaya zam yolda

Alanya’da turizm sezonunun başlamasına günler kala taksi ücretlerine ne zaman zam yapılacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, önümüzdeki hafta her şeyin netleşeceğini söyledi.

Türkiye genelinde taksi ücretlerine zam gelmesinin ardından Alanya’da da zam dedikoduları yayılmaya başladı. Alanya’da turizm sezonunun da yavaş yavaş hareketlenmeye başlamasıyla birlikte Alanya’da zammın ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Zam hakkında açıklama yapan Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya zam için tarihi verdi.

Taksi ücretlerine ne zaman zam yapılacağı hakkında açıklama yapan Ali Akkaya, ”Seçimlerin ve bayramın ardından zammı gündemimize aldık. Pazartesi günü zam için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızla zam için görüşmeye gittik. Ancak maalesef herkesi üzen teleferik kazası meydana geldi. Önümüzdeki hafta içi görüşmelerimizi yapıp sonucu netleştireceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81