Alanya bu kahvaltıda buluştu

Alanya Kent Konseyi'nin geleneksel olarak düzenlediği Kaynaşma ve Dayanışma Kahvaltısı, Filika Restoran'da gerçekleştirildi.

Alanya bu kahvaltıda buluştu

Alanya Kent Konseyi'nin geleneksel olarak düzenlediği Kaynaşma ve Dayanışma Kahvaltısı, Filika Restoran'da gerçekleştirildi.

04 Haziran 2015 Perşembe 10:26
 Alanya bu kahvaltıda buluştu
Alanya Kent Konseyi geleneksel dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı, dün sabah Filika Restoran'da düzenlendi. Kahvaltıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Başkanı Emin Müftüoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, CHP Antalya Milletvekili Adayı Avukat Figen Çalıkuşu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu, Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, çok sayıda vatandaş ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. 
 
ÖZCAN, "BÜTÜN PARTİLERE BAŞARILAR DİLEDİ" 
Kahvaltılı organizasyonda bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala kahvaltıda buluşmanın kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi. Bütün partilere başarılar dileyen Özcan, "İnşallah memleketimiz için hayırlısı olur. Kent Konseyleri 16. Genel Kurulu'nu Alanya’da yaptık. Türkiye Kent Konseyi Platformu Genel Başkanlığı'nı da Alanya yapmaktadır. Çalışmalarımız devam ediyor. 5 tane genel kurulumuz 9 tane kent konseyimiz var. Kent Konseyi, sivil toplumun çatısını temsil ediyor" dedi. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda yoğun bir tempoda çalışan siyasiler ile oda ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri sohbet etme imkanı yakaladılar.
 
Son Güncelleme: 04.06.2015 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81