Alanya Ak Gençlik sahaya hızlı indi

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları, seçimden sonra hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Ak Gençlik sahaya hızlı indi

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları, seçimden sonra hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

03 Haziran 2024 Pazartesi 11:32
Alanya Ak Gençlik sahaya hızlı indi

Cikcilli Mahallesi’nde kurulan standı ziyaret eden Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Ersoy, yönetim kurulu ile birlikte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi vererek sahada Cikcilli halkı ile bir araya geldi.

Gençlerin siyasette yer almasının önemli bir rol olduğunu dile getiren Ersoy, yapılan çalışmalar ve projelerde öncelikli olarak Alanya gençlerinin eğitim, sosyal ve kültürel tüm alanlarda çalışmaları geliştirdiklerini de dile getirdi.

Bu bağlamda 102 Mahalle Başkanlığı, Lise ve Üniversite birimleri ile Ak Parti Alanya Gençlik Kolları yönetimi sahada çalışmalara devam ediyor. Ersoy, Ak Parti Hükümeti’nin gençliğe en değer veren hükümet olduğunu dile getirerek, “Ak Lise Teşkilatı, Üniversiteler Teşkilatı (ÜniAk) ve tüm mahallelerimizde 30 yaş altı gençlerin Mahalle Başkanı olması ile birlikte siyasete ilk adımını atıp siyasette gençlere en fazla yer veren Ak Parti hükümetidir. Sn. Cumhurbaşkanımız her yıl Gençlik Buluşmaları ve Gençlik Festivali ile bizlerle bir araya gelerek gençlere verdiği değeri göstermiştir” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81