Alanya Adliyesi'nde atama rüzgarı

HSYK, yaz kararnamesiyle 2 bin 401'i adli, 263'ü idari 2 bin 661 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi. Alanya Adalet Sarayı'nda da çok sayıda atama gerçekleşti.

Alanya Adliyesi'nde atama rüzgarı

HSYK, yaz kararnamesiyle 2 bin 401'i adli, 263'ü idari 2 bin 661 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi. Alanya Adalet Sarayı'nda da çok sayıda atama gerçekleşti.

14 Haziran 2015 Pazar 19:18
 Alanya Adliyesi'nde atama rüzgarı
 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi'nin 2015 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. Kararname ile 2 bin 401'i adli, 263 idari toplam 2 bin 661 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararnamede "paralel yapı" ile ilişkili olduğu ileri sürülen 300 civarında hakim ve savcının da görev yerinin değiştirildiği belirtildi. Kararname ile 20 civarında ağır ceza mahkemesi başkanın yanı sıra 4 ilin başsavcısı da değiştirildi. 
 
İŞTE ALANYA'DAN GİDENLER VE ALANYA'YA GELENLER
 
Necmi Arslan Alanya Hakimliği'nden, İstanbul Anadolu Hakimliği’ne, Arzum Beller Arslan Alanya Hakimliği'nden, İstanbul Anadolu Hakimliği’ne, Hasan Pişirici İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’ndan, Alanya Cumhuriyet Savcılığı’na, Ömerhan Yılbaş Hatay Hakimliği’nden Alanya Hakimliği’ne, Esma Aksoy İstanbul Hakimliği’nden, Alanya Hakimliği’ne, Hüseyin Aksoy  İstanbul C. Savcılığı’ndan Alanya C. Savcılığı’na, Mehmet Evmez  Gaziantep C. Savcılığı’ndan Alanya C. Savcılığı’na, Kenan Alkan Adıyaman C. Savcılığı’ndan Alanya C. Savcılığı’na, Halil Tarkan Ceyhan Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığı’ndan Alanya Hakimliği’ne, Erhan Şengün Yenişehir Hakimliği’nden Alanya Hakimliği’ne, Hasan Çamlıbel  Buldan Hakimliği’nden Alanya Hakimliği’ne, Tuğba Ceren İpek Çorlu Hakimliği’nden Alanya Hakimliği’ne, Hesna Coşar Bucak Hakimliği’nden Alanya Hakimliği’ne, Mehmet Akyüz  Alanya Hakimliği’nden Başkale Hakimliği’ne, Mürsel Aysan  Alanya C. Savcılığı’ndan Bahçesaray C. Savcılığı’na, Aslı Aksoy Alanya C. Savcılığı’ndan Sarıveliler C. Savcılığı’na, Hakan Fidan Alanya C. Savcılığı’ndan Çüngüş C. Savcılığı’na, Melike Akyüz Alanya Hakimliği’nden Başkale Hakimliği’ne Reyhane Aysan, Alanya Hakimliği’nden Bahçesaray Hakimliği’ne, Nuh Gözüyaşlı  Alanya C. Savcılığı’ndan Gerger C. Savcılığı’na, İbrahim Yusufoğlu Alanya C. Savcılığı’ndan Solhan C. Savcılığı’na, Yaşar Özen Alanya C. Savcılığı’ndan Genç C. Savcılığı’na, Türker Türkoğlu Alanya Hakimliği’nden Çemişgezek Hakimliği’ne ve Halil Odabaş Alanya Hakimliği’nden İliç Hakimliği’ne atandı.
 
Son Güncelleme: 14.06.2015 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81