AK Parti Alanya Kadın Kolları yeni yönetimi belirlendi

AK Parti Alanya Kadın Kolları yeni yönetimi belirlendi

22 Ocak 2024 Pazartesi 10:49
AK Parti Alanya Kadın Kolları yeni yönetimi belirlendi

AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Listesi ve Yürütme Kurulu listesi açıklandı. Yürütme Kurulu listesi ise şu şekilde: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Zeynep Çebiç, Teşkilat Başkanı Fatma Zeybek, Seçim İşleri Başkanı Tuğba Şanlı Şirin, Tanıtım ve Medya Başkanı Gamze Yatmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Özdemir, Yerel Yönetimler Başkanı Hatice Akçocuk, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Zülfiye Kültür, Ekonomi İşleri Başkanı Hülya Demiral, İdari ve Mali İşler Başkanı Sultan Akyüz, Sekreter Fatma Büşra Değirmenci.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni İlçe Kadın Kolları yönetim listesini de duyurdu. Anılgan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulumuz Alanya’mıza ve Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Kadınlarla BüyükTürkiyeYolunda durmak yok yola devam…”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81