Adem Başkan sözünü tutuyor

Alanya’ya bağlı Saburlar Mahallesi’nde başlayan asfalt mahallelileri sevince boğdu.

Adem Başkan sözünü tutuyor

Alanya’ya bağlı Saburlar Mahallesi’nde başlayan asfalt mahallelileri sevince boğdu.

15 Eylül 2014 Pazartesi 02:14
Adem Başkan  sözünü tutuyor
Alanya Belediyesi batı mahallelerinden Saburlar’da asfalt çalışması başlattı.  Saburlar Mahalle içinde yeni açılan yollarla birlikte bozuk yollar yeniden düzenlenerek asfalt çalışması yapılıyor.  Mahallesinin asfalt yapılmasıyla ilgili duygularını anlatan Mahalle Muhtarı Bilal Barcın yetkililere teşekkür ederek sevincini şöyle belirtti: “Seçim çalışmaları sırasında Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel mahallenin ihtiyaçları ile ilgili yapacağına dair söz vermişti seçimlerden sonra düzenlediğimi yemeğe katılarak bizleri onurlandırdı ve o zaman da mahallenin sorunlarını çözeceğine dair söz vermişti. Bugün bu sözlerinin yerine geldiğini görüyoruz mahallemizde eski yolların genişletilerek asfaltlanması ve yeni açtığımız yollarında çakıllanması ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalardan dolayı belediye başkanımız Adem Murat Yücel’e, Başkan Yardımcısı Adem Er’e, emeği geçen herkese mahallem ve ekibim adına teşekkür ediyorum”
Saburlar Mahalle Muhtarı Barcın, “Mahalle içinden geçen diğer mahallelere giden Büyükşehir sorumluğunda olan yolların da genişletilerek asfaltlanması konusunda da Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörleri ile görüşüp bu yolun da bir an önce düzenlenip asfaltlanması ilgili başvurumuzu yaptık. Bu yolun da asfaltlanmasını istiyoruz” dedi 
 
Son Güncelleme: 15.09.2014 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81