Açık ara önde

Alanya'da geleneksel spor oyunları faaliyetleri genişletilmiş ödül törenine katılan Kaymakam Mustafa Harputlu, öğrencilerin çok şanslı olduklarını söyleyerek, "Alanya sporda açık ara önde. Başarılı olan sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Açık ara önde

Alanya'da geleneksel spor oyunları faaliyetleri genişletilmiş ödül törenine katılan Kaymakam Mustafa Harputlu, öğrencilerin çok şanslı olduklarını söyleyerek, "Alanya sporda açık ara önde. Başarılı olan sporcularımızı kutluyorum" dedi.

12 Mayıs 2017 Cuma 19:18
Açık ara önde
ÖDÜLLERİ KAYMAKAM VERDİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetinde yer alan 2016 – 2017 Eğitim - Öğretim yılı tüm okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları genişletilmiş ödül töreni, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. 2016 - 2017 yılında okul sporları ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları faaliyetlerine 20 binin üzerinde öğrenci/sporcu katılırken, 15'in üzerinde değişik spor faaliyetleri ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde gerçekleşti. 2016 – 2017 yılında dereceye giren genç sporculara ödüllerini Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu verdi.
"HEDEFİMİZE ULAŞTIK"
Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul sporları organize edildi. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında yapılan toplantılarda okul sporlarında Alanya'yı ilk sıralara getirmek ilk hedefimizi olduğunu belirtmiştik. Türkiye'de finaller oynayarak dereceler elde ettik" dedi.  Okullarda sporun her türlüsünü destek erdiklerini kaydeden Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, "Antalya bölgesinde sportif başarı bakımından Alanya olarak büyük bir frakla öndeyiz" die konuştu.
"ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK ŞANSLI"
Alanya'da Öğrencilerin çok şanslı olduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Spora önem veren aileleri, kendi çocukları gibi seven hocaları, Milli Eğitim müdürleri ve sporun her türlüsüne destek veren İlçe Spor Müdürleri bulunmakta öğrencilerimizin. Bu faaliyetleri ve sporu hayatları boyunca yapmalılar. Hayatları boyunca devam ettikleri takdirde sağlıklı bireyler olurlar. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Son Güncelleme: 12.05.2017 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81