11 ayda 100 bin hasta

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden 100 bininci hasta olan Vahap Özsoy'a Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından tören ile pasta kesildi.

11 ayda 100 bin hasta

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden 100 bininci hasta olan Vahap Özsoy'a Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından tören ile pasta kesildi.

19 Kasım 2014 Çarşamba 23:50
 11 ayda 100 bin hasta
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından 100 bininci hastası için düzenlenen kutlamaya katıldı. Burada bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ilk hastane ziyaretini Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yaptığını belirterek, “Değerli Başhekimim, kıymetli sağlık çalışanları sizlerin verdiği bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ilk ziyaretimde 100 bininci hastamız için bir kutlama düşünmüştük, Alanya’mızın nüfusu 300 bin civarında, bu da demek oluyor ki ilk 11 ay içinde Alanya’da ki her 3 kişiden 1’i Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde tedavi görmüş durumda. İlk ziyaretimde hastalar ve hasta yakınlarından aldığım bilgiye göre memnuniyet oranı % 98-99 oranında. Bu yüksek bir oran, inşallah merkezimizin yeni binasına geçildiği zaman, her yönden hekim sayısının artması, ünite sayısı ve donanım oranı artacak ve bu bekleme süreleri daha da kısalacak ve memnuniyet oranımız daha da artacak. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde muayene olan 100 bininci hastamız Vahap Özsoy’u kutluyorum” dedi.
 
TANRISEVEN'DEN, KABLAMA'YA BAŞARI BELGESİ
Tanrıseven konuşmasının ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Dr.Yahya Kemal Kablama’ya çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 100 bininci hasta olarak muayene olan Vahap Özsoy Kaymakam Tanrıseven’e hitaben bir şiir okuduktan sonra Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek birlikte pasta kesti. 
 
Son Güncelleme: 19.11.2014 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81