'Tazminatla Alanya tanıtımı yapacağız'

'Tazminatla Alanya tanıtımı yapacağız'

21 Kasım 2016 Pazartesi 12:34
'Tazminatla Alanya  tanıtımı yapacağız'
Antalya'da yaşanan terör saldırısı ve ardından başlatılan operasyon haberinde Alanya fotoğrafını kullanan Posta Gazetesi, özellikle turizmciler tarafından tepki ile karşılandı. ALTSO Meclis Üyesi ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, gazeteye dava açıp tazminat hak etmesi halinde Alanya’nın tanıtımı için harcayacağını duyurdu.

Posta Gazetesi'nin Antalya'da olan bir olayı Alanya fotoğrafı ile girmesine tepkiler sürüyor. Son olarak Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz da olaya tepki gösterdi. Yılmaz,”Antalya'nın başka bir yerinde olan olayın haberine Alanya fotoğrafı koyan Alanya düşmanları uyarılmalı. Bölgemizin başka şehirler gibi fabrikası sanayisi yok. Ticaretin lokomotifi turizm, güneş, kum ve tarih olan dünya milletlerinin yaşadığı bir yerin resmini terör olaylarında haberlerde kullanan alçaklar aklını başına almalı. Alanya bu kadar aleni bir şekilde törer yuvası gibi gösterilemez. Yazıklar olsun! Bu tip tembel gazeteci geçinip olay yeri yerine rastgele fotoğraf kullanan zatları kınıyorum. Herkes aklını başına alsın, yaptığı habere, yayınladığı resme dikkat etsin. Bu tür haberlere dava açıp tazminat gelirini Alanya tanıtımında kullanacağımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 21.11.2016 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81