'Sporcunun yanındayız'

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarıyla birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, şampiyona sevinçlerini paylaştılar.

'Sporcunun yanındayız'

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarıyla birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, şampiyona sevinçlerini paylaştılar.

10 Nisan 2017 Pazartesi 21:12
'Sporcunun yanındayız'
30 Mart’ta Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde, 2.’lik elde eden Avsallar Arena Spor Kulübü’nden Selahattin Karakuş, Akdam Mahalle Muhtarı İbrahim Doğan ve Bayanlarda Türkiye 5.si Vasilka Gençevaşen Belediye Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ettiler. Kupa ve madalya sevincini Yücel’le paylaşan sporcular, aynı zamanda İspanya’da düzenlenecek Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.
Şampiyonları başarılarından dolayı tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Amatör olsun profesyonel olsun, her zaman sporcularımızın yanındayız. Sizlerin başarıları bizi gururlandırıyor” dedi.
Başkan Yardımcısı Adem Er’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin spor yatırımlarıyla ilgili de bilgi verdi. Yücel, mevcut spor tesislerinin geliştirilmesinin yanısıra gençlerin spor yapabileceği yeni tesislerin de sayısını arttırarak çalıştıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Yücel’e desteği için teşekkür eden Vücut Geliştirme Şampiyonları, ziyaretlerini hatıra fotoğraflarla sonlandırdılar.

Uludağ, sporcuları ağırladı

Uludağ, Vücut geliştirmede dereceye giren sporcuları ağırladı.
Vücut Geliştirme Fitness Avrupa Şampiyonası Mili Takım seçmeleri 30 Mart 2017 tarihinde Antalya’ da yapıldı.  Alanya’dan seçmelere Arena Spor Kulübü 3 sporcu ile katıldı. Yapılan yarışmalarda  Selahattin Karakuş Türkiye Fitnes 2’ cisi. İbrahim Doğan master 50 yaş üstü Türkiye 2’cisi ve Vasilka Gençevasen ise Türkiye 5’ si oldu. Dereceye giren sporcular. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ’ı ziyaret etti. Uludağ, Alanya sporun her dalında son dönemlerde önemli başarılara imza atıyor. Milli Takım seçmelerinde başarılı olan sporcularımızı kutluyorum.  Kendilerinin her zaman destekçisi olacağımızı belirtir. Başarılarının devamını dilerim “ dedi.



Alanya adına önemli başarı

Alanya Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Vücut Geliştirme Sporcuları, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.
30.03.2017 tarihinde Antalya'da düzenlenen "Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri"nde dereceye giren sporcular, Kaymakam Harputlu'yu makamında ziyaret etti.
Yarışmada 3 sporcu ile Alanya'yı temsil ettiklerini söyleyen Alanya Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, "30 Martta 'Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri' yapıldı. Arena spor kulübü olarak 3 sporcumuz Alanya adına yarışmalara katıldı. Yarışmalarda sporcularımız derece elde ettiler" dedi.
Sporcuların Antalya'da gösterdiği başarıları kutlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Türk sporu ve Alanya adına önemli bir başarı. Sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da güzel başarılar kazanırsınız" dedi.
Son Güncelleme: 10.04.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81