'Köprü görevi yapıyoruz'

Alanya'da Turgut Kaya ve Avukat Vahit Pişkin tarafından 23 Kasım 2012 yılında kurulan Yardıma ve Bakıma Muhtaç İnsanları Destekleme Derneği(YARDESDER) Alanya'da bir çok yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor

'Köprü görevi yapıyoruz'

Alanya'da Turgut Kaya ve Avukat Vahit Pişkin tarafından 23 Kasım 2012 yılında kurulan Yardıma ve Bakıma Muhtaç İnsanları Destekleme Derneği(YARDESDER) Alanya'da bir çok yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor

26 Haziran 2014 Perşembe 19:56
 'Köprü görevi yapıyoruz'
'3 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS VERİYORUZ'
Alanya'da Turgut Kaya ve Avukat Vahit Pişkin tarafından 23 Kasım 2012 yılında kurulan Yardıma ve Bakıma Muhtaç İnsanları Destekleme Derneği(YARDESDER) Alanya Kaymakamlığı ile organize bir şekilde çalışarak yardıma muhtaç vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. Yapılan yardımlar ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Turgut Kaya, "2012 yılında kurduğumuz derneğimizde Alanya Kaymakamlığı ile işbirliği yaparak gerekli yardımları yapıyoruz. Kaymakamlığımız ve bizlerin tespit ettiği yardıma muhtaç ailelere gerekli maddi, giyim ve gıda yardımlarında bulunuyoruz. Şuana kadar bir çok aileye yardımda bulunduk. Şuanda da 7 ailenin tamamen bakımını üstlendik. Bunun yanında 3 tanede üniversite öğrencisine burs veriyoruz" dedi. Kaya, "Bu senenin başında Yeşilöz İlköğretim Okulu'na gidip burada yardıma muhtaç olan öğrencilerimize gerekli giyim yardımlarında bulunduk. Tabiki bu yardımlarımızı dernek üyelerimiz ve derneğimize yardım yapmamız amacıyla maddi destek olan hayırseverlerin destekleri ile yapıyoruz" dedi.
'RAMAZAN'DA GIDA VE GİYİM MALZEMELERİ DAĞITACAĞIZ'
Kaya, "Derneğimize yardım alma talebinde bulunan çok kişi var. Hepsine yetişmek mümkün olmadığı için Alanya'da yaşayan ve yardım yapmayı düşünen hayırsever vatandaşlarımızı derneğimize bekliyoruz. Kardeşlik duygusu ile her geçen gün sayısı artan yoksul ve bakıma muhtaç insanlar ile yardımsever insanlar arasında dernek çizgimizden ayrılmadan  şeffaf bir köprü kurabilmek ve bunu her geçen gün büyütmek en büyük amacımızdır" dedi. Kaya ayrıca, "Ramazan ayı boyunca Alanya belediyesi tarafından açılacak olan ramazan meydanında derneğimiz olarak bizde belediyenin bize tahsis ettiği standta hayırsever vatandaşlarımız tarafından bizlere yardım amacıyla verilen giyim ve gıda malzemelerini 1 ay boyunca bu standta yardıma muhtaç vatandaşlarımıza dağıtacağız. Bizlere bu zamana kadar destek olan tüm Alanya halkına ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
Mert KULAÇ
 
Son Güncelleme: 26.06.2014 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81